Hizni fogok igy vagy ez még jo?
Figyelt kérdés
Ha napi 1600 kalória körül eszek plus oan 130 gramm szénhidrátot és nem mozgok minden nap csak ugy heti 3 szor 45 percet akkor hizhatok? egyépként 170cm 55 kg vagyok és nemszeretnék hizni.SZoval ha 1600 kalóriát eszek és 130 gram szénhidrátot akkor még nemfog a zsir rakodni? vagy ez már sok?VAgy hogy egyek hogy tartsam is és közbe fogyak is?2008. júl. 8. 22:17
1/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy tartod a súlyod és mégis fogysz. Ez fizikai képtelenség.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy tartsam a sulyom?ÉS ez igy sok és ez már rakodik zsirá? vagy még jo ez a mennyiség?
2008. júl. 8. 22:38
3/7 anonim válasza:
1600kcal +130g szénhidrát+520 kcal. Az összesen 2120 kcal ami 55kg testtömegre egy átlagos anyagcserével és heti 3x45 perc mozgással pont megfelelö. De ha az a 130g szénhidrát cukor és este viszed be akkor keményen hízlalni fog.
4/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges plusz 130g szénchidrátot enni. Legyen az 1600kcal-ban benne 200g szénchidrát és minden ok. Felesleges a plussz szénhidrát ..
5/7 A kérdező kommentje:
Jah ezt ugy értettem hogy pl eszek egy nap almát lecsót zöldséget túrót stb és megnézem mennyi szénhidrát van benne és öszeadom és 130 fel nemszoktam menni.. én igy értettem a 130 gramm szénhidrátot.Nem ugy hogy 1600 kalória akármiböl plus még 130 gram szénhidrát.. Igy jo ha ezt cisnálom?
2008. júl. 9. 22:49
6/7 anonim válasza:
Igen. Bár szerintem 150g is bele fér.
7/7 anonim válasza:
A zsírunk megmenti az életünket, ugyanis az raktározza el a rengeteg méreganyagot, amit beviszünk a szervezetbe. Zsírból fogyni veszélyes, hiszen megszüntetjük a kamrát, és még több méreganyag szabadul fel, ami kihat az egészségünkre.
Lúgosítani kell, ez a titok, és nem a kalória-, és fehérje számolgatás!
Ha további infóra van szükséged, írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!