A gyaloglás megfelelő sport, ha diétázom és 30 kg a súly feleslegem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 00:04
1/6 anonim válasza:
Eleinte igen, később érdemes lenne futásra váltani.
2/6 anonim válasza:
Szívasd le a zsírodat. Még gyalogolnod sem kell
3/6 anonim válasza:
Igen,de a zsírleszívással, a bőre még ott marad és elég csúnya lesz az eredmény,de kis zsírleszívás az segíthet.Bár azt könnyű vissza hízni.Szóval sok-sok zöldség és gyümölcs, semmi édesség, alkohol, kevés szénhidrát(napi kb 160-180 ha rendszeresen sportolni akarsz)A gyaloglás jó,de utána inkább futópad és ott is váltogasd a sriptet és az emelkedős futást.De szerintem az elején mág magánedzővel kezdj bele, hogy ő ellenőrizze, hogy mindent helyesen csinálsz-e és hogy nem terheled túl magad,mert az sem éri meg, hogy összeess.De a jóga is jó,bár azt nem tudom, hogy ennyi felesleggel, mennyire lehet jól csinálni.
Tudom ez így egy kicsit drágának tűnik,de az edzőt elég csak 1-2 alkalommal igénybe venni és futni terepen is tudsz.
4/6 anonim válasza:
Először le kell adnod egy picit. A gyaloglás jó kezdet. 30 kg plusszal nem fogsz tudni futni. Utána jöhet a kocogás.
5/6 Krisz85 válasza:
Pontosan, megfelelő pulzustartományban séta, + diéta később súlyzós edzés is bejöhet, majd séta helyett muszáj lesz átállnod futásra.
6/6 anonim válasza:
pontosan, a gyaloglás tökéletes a fogyáshoz. max 130 pulzus, és min 40 perc. de 60 percnél több nem kell. Ne csak sétafikálj hanem azért tempósan gyalogolj. És az időt fokozatosan emeld, ne egyből 60 perccel kezd. Súlyodat meg max hetente - kéthetente mérd, ne naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!