Szerintetek beválhat a banán reggelire?
Egy banán kevés.
Gyümölcs sosem fogja a reggel ideális epe kiválasztást beindítani.
Viszont jobb mint valami lisztes kaják, péksütemények, müzlik.
ha tényleg fogyni akarsz ,akkor bizony bőven elég egy banán reggelire,
tovább megyek ,délre meg egy tányér leves,vacsira meg pl egy főtt tojás,
-de ha nem komoly a lefogyási szándék,akkor egyél kedvedre
Egy banán roppant kevés. Nekem arra jó, hogy félóráig ne akarjak éhenhalni, s addig keressek valami ételt. Persze nem vagyunk egyformák.
Miért nem viszel ételt a munkahelyedre? Én mindig vittem, bár a meleg étkezést szeretem békésen itthon intézni, úgy jobb, de én úgyis esti típus vagyok.
Akár egy szendvicssütőben se nagy ügy összesütni valami ehetőt reggel, mostanság magkenyereket sütök benne.
Persze a Te étrended bizonyára jóval több ételcsoportot foglal magában, mint az enyém, van sok más lehetőség is (nekem is van, csak ez a legegyszerűbb).
A kettes hülyeséget ír, a komoly fogyózás nem 250 kalóriás tápanyaghiányos idióta koplalást jelent :)
Semmiképp se éhez, attól csak hízni fogsz (vagy éhen halni).
Egy kis banános-zabkásás reggeli egészséges és finom is, akár vízzel is főzheted, tehát tej sem kell bele. Pici fahéjjal isteni.
Csak egy banántól nagyon hamar korogni fog a gyomrod.
Vagy csinálj zabtejes-banános turmixot, az is isteni.
De valami lassan felszívódó szénhidrátot mindenképp egyél reggel, mert ch nélkül össze fogsz esni előbb vagy utóbb. Inkább reggel lakj így jól, estére meg mehet a fehérje/zöldség.
És ne hallgass az őrültekre, egy tányér leves ebédre meg egy főtt tojás vacsorára akkor elég, ha meg akarsz halni, de akkor meg gyorsabb, ha egyáltalán nem eszel-iszol...
Ha éhezteted a szervezeted, akkor raktározni fog, és az izmaidhoz fog először nyúlni, vagyis kövérebbnek fogsz tűnni, mintha ettél és mozogtál volna normálisan.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma ettem reggelire egy banánt, később egy almát, ebédre 150 gramm csirkemellet salátával, vacsira egy rántottát. Nem mondom, hogy nem voltam éhes reggel, de ki lehetett bírni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!