Két banán jó reggelire?
Eddig sosem reggeliztem, most próbálom átszoktatni magam. Sajnos még nincs étvágyam ilyenkor, ezért még nem bírnék megenni teljes kiőrlésű kenyeret és egyéb "nehéz" dolgokat.
Egyébként a nap többi étkezésében fokozatosan csökkentem a szénhidrátot. Ebédre eszek egy kicsit, de délután és este már nem. Akkora marad a saláta, néhány tejtermék uzsonnára (pl. sovány túró) vacsorára pedig halat/csirkét/tojást eszem valamilyen zöldséggel.
sztem jó..bár én magában nem enném meg reggelire..
inkább shake-t csinálnék belőle
ennyitől? de akkor mégis mit egyek.. lassan már minden tilos, még a víz is..:)
egyébként eszek minden nap egy kanál zabpelyhet, azt hallottam a benne lévő rostok segítik az emésztést..
A banán nagyon egészséges, de tény, hogy fogyókúra alatt napi 1 sem ajánlott rendszeresen, nem kettő. (És nem lesz tőle szorulásod sem, nem is értem ezeket a baromságokat, egy gyümölcs és zöldség sem okoz szorulást, sőt!)
Ha felkelés után 1 órával eszel, az is reggelinek számít, addigra lesz étvágyad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!