Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire nagy dobra kell verni a fogyókúrákat?

Figyelt kérdés
Az emberek elhisznek minden baromságot és pénzt adnak ki minden fogyasztó sz*rért, csak mozogni ne kelljen :S Szerintem ez szánalmas. Kismillió csodatevő fogyasztókészülék, fogyasztószer van, a könyvek nagy része a fogyásról/fogyókúrákról szól, még ezen az oldalon is külön témakör van nyitva ennek a dolognak :S De SPORTOLNI, MOZOGNI az istenért se akarnak. Miért van ez? Emberi lustaság, butaság, vagy mi?
2009. nov. 15. 19:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%
anyámnak is van két gyereke mos,takarít vasal bölcsiben dolgozik néha este 6 után ér haza és,de érdekes az elöző hétvégén futott maratont úgy,hogy...
2009. nov. 20. 13:40
 22/30 Krisz85 ***** válasza:

A főiskolás srác vagyok!

Nos, sok érvet felsoroltatok. Annyi biztos, ha gyereket vállalok azt jól megfogom gondolni. És olyan nőnek nemzek gyereket majd, akiben egy életen át meg lehet bízni, erre elég csekély az esély, nézve a mai 20-25 éves lányokat. :S

Viszont szerintem az, hogy valaki terhes az egy dolog. Ezért vannak a kövér ANYACET-ek, akik azt hiszik hogy mivel ők szültek, akkor megsz***rták a spanyol viaszt. Semmi nem történt. Szültek, gyerek felnő, élet megy tovább. Az tény, hogy az első pár év jobban, nagyobb mértékben szívás a nőknek, és a média is súlykolja beléjük, hogy szépek és fittek legyenek. Azonban ne felejtsük azt sem el, hogy a gyereknevelés nem tart örökké, mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Nézzétek meg Gargyán Rita Fitness, Testépítő bajnoknőnket. Gyerek mellett is aktívan versenyzett.

2009. nov. 20. 16:19
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen, gyerek mellett gondolom jóval kevesebb idő jut a mozgásra. De 5 négyzetméteren is lehet mozogni ha nem akarod a gyerekeket egyedül hagyni. És ne mond, hogy nincs 5 perced! Legfeljebb nincs annyi akaraterőd, hogy a mozgásra időt szakíts! Egyszerűbb elintézni a dolgot, mindenféle hülye érvekkel, mert attól nem fáradsz el! Ha valaki fogyni akar, igenis mozogni kell, akaraterő kell hozzá!
2009. nov. 20. 18:40
 24/30 A kérdező kommentje:
Ja, és a kérdés arra irányult, hogy ha valaki kövér és fogyni akar, akkor a sport a legutolsó amire gondol. A sorrend általában a fogyasztó csodatevő készülékek, amik az irodában ülve dolgozzák le helyetted a kilókat, majd a csodatevő tabletták, majd legvégül a sport, de a felismerésig nem sokan jutnak el, hogy ez az egyetlen dolog ami ténylegesen használ. De a többség inkább a TV előtt ül, és nézi az idióta színvonaltalan magyar műsorokat!
2009. nov. 20. 18:48
 25/30 anonim válasza:
Rád is rádférne egy kis mozgás, hogy levezesd az indulataid. :S
2009. nov. 20. 20:30
 26/30 A kérdező kommentje:

:D Napi 10 km-t futok, +30 km bringa (mert nekem sok szabadidőm van). Nekem ennyi elég. Nem rosszból írtam ezeket, csak én így látom ezt a dolgot, baromira túl van lihegve... ÉS továbbra is a kérdésre várom a válaszokat! Az egész kérdésem lényege pedig az, hogy mi viszi rá az embereket, hogy tízezreket adjanak ki minden sz*rért, amiről azt állítják, hogy segít lefogyni.

Itt van példának ez az oldal:

Fogyókúrák

90 napos diéta > mozgás nélkül nem sokat ér :S

Atkins diéta > He?

Fogyasztószerek > Leginkább erre irányul a kérdésem, hogy az emberek miért hisznek el mindent. Ilyenekkel nem lehet fogyni. De látom nem nagyon értettétek meg a kérdés lényegét.

2009. nov. 20. 21:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem ismerik a mozgás örömét. Ennyire egyszerű. Tehernek tartják, kötelezvénynek. Semmi pozitívat nem tapasztalnak róla, még szóban sem, mert mindenhol egyből cseszegetve vannak, ahelyett, hogy rávezető jótanácsokat kapnának. Muszáj íze van,naná, hogy nem kell.
2009. nov. 20. 22:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Már írtam ide egy válszt,de mostmegint megteszem.CSODASZEREK?Vegyük alapul anyukámat.Soha nem volt az a lusta fajta,rengeteget bicajozott 10-15km-t is,mégis túlsúlyos.Próbált lefogyni nem is egyszer,de nem sikerült,pedig tényleg nem volt lusta.Sosem végzett ülő munkát,talán ez lett a veszte.Ma 54éves két csípőprotézise van,több helyen van sérv a gerincén ami műthetetlen,most is 100kiló felet van.A fájdalmai miatt még a boltba se nagyon tud járni,de hogy nem tud a fenekén megülni az biztos.Képes minden nap fáthasítani hogy mozogjon.Ha elkezdett fogyizni 2-3 kiló után mindig vissza ment neki.Próbálta a csodaszereket,különböző tornaezközöket vásárolt (amiket a Tv-ben látott).Az eredmény NULLA kiló minuszban.Benne ott az akarat,csak nem megy neki.
2009. nov. 21. 09:31
 29/30 Krisz85 ***** válasza:
51%

Kedves Utolsó hozzászóló. Sajnálom anyudat, most amúgy a tök egészséges ÉS LUSTA, emberekről beszélünk, nem azokról akik kivételt képeznek, hormonális, vagy bármilyen más genetikai betegségük miatt. Mert ott tényleg nem segít a diéta a mozgás, és a kitartás.

Ez kb. olyan, mitha arról beszélnénk, hogy miért nem lehetsz Forma 1 es pilóta. Megvan az oka, hiába az akarat, meg az elszántság. Anyudnak ha van is célja fogyásilag, biztos nem ugyanaz, mint azoknak akik itt kérnek tanácsot, nincs semmi betegségük, mint anyudnak sajnos.

2009. nov. 21. 10:04
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tévedsz, mert nem kizárólag LUSTA emberekről beszélünk itt. A félretájékoztatás, emberi butaság nem egyenlő a lustasággal. Nem mindenki lusta, aki elhiszi a sok baromságot, függetlenül attól, hogy igen, sokan kényelmesek. Tartom magam a tegnap esti válaszomhoz, egyszerűen az embereknek fogalmuk sincs, hogy milyen pozitív dolgokat ad a testmozgás, és emiatt egyből lustának vannak titulálva. Ördögi kör, el is megy már azelőtt a kedve, mielőtt belekezdene. Szerintem.
2009. nov. 21. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!