Egy honapba hány kilot lehet leadni? Holnaptol kezdem el.
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 22:11
1/4 anonim válasza:
2-4. Ezen felül, már csak szép kis izomveszteséggel, mert azt a szervezet könnyebben leépíti, hasznosítja.
2/4 anonim válasza:
En majustol mostanig fogytam 14 kilot, ezt kiszamoltam, hogy kb 1,8 kilo egy honapban es fel kilo hetente kb es ezt nem ehezve fogytam hanem zsirbol
3/4 anonim válasza:
minden attól függ, hogy neked most milyen "alakod van"
most nyilván egy 110 kilós elhízott emberen nem sok izom van, szóval zsírból fog fogyni, akármit is csinál szerintem, aztán amikor az utolsó harmadban van, elkezdhet izomra gyúrni nem?
egy hónap 4-5 kiló az egészséges, de egy hét alatt is le lehet annyit adni
4/4 anonim válasza:
Aki egy het alatt 4-5 kilot fogy az föleg vizveszteseg miatt törtenik
Az nem igazi zsirbol valo fogyas
Az igazi sulyvesztes lassu, ugy ahogy a hizas se volt egy gyors folyamat
Aki hamar fogy hamar hizik vissza , plusz h a bör is logni kezdhet a gyors fogyassal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!