Ma nagyon sokat ettem, régen ettem ennyit. De csak azért, mert beteg vagyok. Ha holnaptól megint visszaállok rendes kerék vágásba, akkor ez nem volt olyan durva? Minden nap tornázok egyébként aktívan egy órát.
Délelőtt ettem 50deka görögdinnyét,délután pedig megettem egy pohár joghurtot(barackosat),egy szendvicset kifliből és egy tányér meleg csirkehús levest.
Rosszul is érzem magam,hogy ennyire bezabáltam,nagyon tele vagyok..
Nagyon régen ettem szénhidrátot(mármint kenyeret,kiflit,tésztát..) most meg a levesben is volt ugyebár tészta,meg a kifli is.. a kiflin sajt is volt..Komolyan úgy érzem magam mintha mindjárt kipukkannék.. azonban most nem tornázhatok,mert beteg vagyok és azt mondta az orvos,hogy nem végezzek semmi fizikai munkát,csak pihenjek,mert rosszabbodhat.
L/18 160cm 70kg. :(
már lefogytam 10kg-t
nagyon nehéz volt az elején elszánni magamat,csak aztán magamba néztem,hogy gusztustalan vagyok.de aztán megembereltem magamat. Az igaz ,hogy megszabadultam 10kg-tól,de attól független még mindig van rajtam minimum 15kg felesleg.. és most nagyon rosszul érzem magam hogy ettem kiflit,meg tésztát.. mert sokáig kibírtam,hogy ne egyek. Mondjuk tényleg jobban érzem magam a meleg leves miatt(mármint a betegségem..) Csak most úgy érzem,mintha most mindent felrúgtam volna evvel kapcsolatban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!