Megnéztem pár south park meg family guy részt, úgy voltam vele, hogy annyira népszerű, biztos valami vicces, jó kis mese lehet. (lent)?
Figyelt kérdés
Aztán tegnap, amikor néztem,eléggé meglepődtem..Nem tudom, hogy vagytok vele,de nekem kicsit durván beteg mese mindkettő.Vannak itt olyanok,akiknek tetszik valamelyik?Mit gondoltok ezekről a mesékről?És valaki megmondaná,hogy az a kisgyerek a family guyban miért olyan fura?És miért van olyan mély hangja?Az a kis gömbfejű gyerek,akinek fehér kutyája van..2013. jún. 7. 15:09
1/6 anonim válasza:
a south parkot még nem néztem de family guyt igen. van sok, ami tényleg vicces. :) én sem nézem gyakran, de vannak jó részek. télleg kicsit betegek XD de manapság szerintem ez jon be az embereknek. a kisgyerek a mély hanggal Stewie, és azért ilyen fura, mert világuralomra akar torni és gonosz. ezért van mély hangja is. volt egy olyan rész, ami konkrétan errol szól, ha akarod belinkelem ide. ez egy hosszabb rész, a youtube-on fenn van. :D
2/6 anonim válasza:
Én mindkettőt nézem, nekem tetszenek. Talán pont azért mert elég beteg mindkettő :D De némelyik rész azért kimond igazságokat is, ha sarkítva meg nyersen is. Én a south parkot jobban szeretem, bár a régi részek szerintem jobbak voltak.
3/6 anonim válasza:
Nincs semmi konkrét indok arra, hogy Stewie miért olyan, amilyen, egyszerűen csak így gondolták viccesnek. Mert ki gondolta volna, hogy pont a baba lesz a kifinomult angol akcentussal, úriemberi hangon beszélő meleg pszichopata?
4/6 KVAZAR válasza:
Talán azért találod furcsának, mert ezek elsősorban nem mesefilmek (-sorozatok), hanem animációs szemérmetlen társadalomkritikák, tele karikatúrával, pikáns/obszcén/vulgáris humorral, nem kevés mondanivalóval.
Mindezek mellett (részben ezek következtében) a maguk nemében szórakoztatóak és zseniálisak.
5/6 anonim válasza:
így van. Viszont tele van popkultúrális poénokkal is, amiket csak az érthet meg aki otthon van a filmek vagy sorozatok világában. vagy az usa celebvilágában.
Két kedvenc: Quagmire és Stewie
6/6 anonim válasza:
Glen Quagmire (kegricsek)az egy isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!