Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vacsora volt?

Milyen vacsora volt?

Figyelt kérdés

Saláta levélre kentem borjúmájast és raktam rá egy szelet pulykamell sonkát amire szeleteltem kígyóuborkát. És ebből 2 db-ot ettem. A másodikra egy kis kefírt is tettem. Aztán ittam egy pohár teát egy teáskanál mézzel.

Az ilyen jó vacsorára?

2013. okt. 28. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Több fehérje kellett volna. 2 szelet psonka az l*fasz.
2013. okt. 28. 17:30
 2/9 A kérdező kommentje:
És a májkrém? :O
2013. okt. 28. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérdező nyilván diétázik. Akkor pedig ez egy elfogadható vacsora volt.
2013. okt. 28. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:

májkrém.. nézd meg mik vannak benne (zsír, cukor, adalékanyag, kutyvány... inkább már rendes májból csinálnád ha annyira szereted)

Oké, hogy diétázik, de pont hogy fogyókúránál még TÖBB fehérje kell, különben izomvesztés lesz a vége...

Gondolj bele, éjjel kb 8 óráig nem eszel semmit. Szerinted meddig tart a vacsorád felszívódása? 1-2 óráig..

Látom fél hatkor vacsoráztál. Te most mész aludni? Mert ha nem, alvás előtt még 2 órával bőven vacsizhatsz. (zöldséget és sok fehérjét!!!)

2013. okt. 28. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen :D El vagyok még csúszva...Tegnap előtt ilyenkor már 7 óra volt. Éhes voltam .

Jól van akkor reggelire valami fehérjét eszek. Tojás stb.

2013. okt. 28. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
A napi 5-6 étkezésed mindegyike tartalmazzon fehérjét! Nézz utána google-ban, vagy a sport témakörben: szálkásító diéta
2013. okt. 28. 18:11
 7/9 anonim válasza:
semi mert nállunk csoripo van nagyon....igy nagyon jol birok fogyokurázni .....
2013. okt. 28. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a fogyókúránál a napi háromszori étkezésre esküszöm /mellesleg nem vagyok kisbaba, hogy 5-ször egyek egy nap!/ Naponta két evőkanál almaecet egy pohár vízbe és tökéletes. Ráadásul így tartani is lehet a súlyt. Semmi hókuszpókusz, csak ez! Éhes sem vagyok és gyakorlatialg azt eszem amit akarok, csak kisebb mennyiségben, sok vizet fogyasztva.
2013. okt. 28. 18:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet mindenkinek! :)
2013. okt. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!