Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit lehetne evvel a...

Mennyit lehetne evvel a módszerrel fogyni?

Figyelt kérdés

Szóval 66 kg/18 év alatt/165cm nem rég fogytam 23 kilot 4hónap alatt.

de nem is ez.. hanem kezd visszajönni...

szal:

mennyit lehetne fogyni napi fél doboz cigivel sok innivalóval és nem evéssel max reggel müzli..??

NEM OFFOT KÉREK.. HANEM TUDSZ A KÉRDÉSRE MEGFELŐLE VÁLASZT ADNI, AKKOR INKÁBB NE IS IRJ. (PL: DEHÜLYE VAGY H IGY AKARSZ FOGYNI...STB NEM ERRE KÉRTEM VÁLASZT)

többieknek köszi.(L)

2009. nov. 12. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

őőő.

sokat fogyhatsz vele, csak tény az,hogy kikészíted a szervezeted én nem szidni akarlak ,de ha pl 1 tartós és eredményes fogyókúrát akarsz (amit én hnap kezdek el speciel) akkor ezt ajánlom : 3 napig csak barna rizs,rengeteg folyadékkal (semmi nasi,semmi gyümi ! )

aztán 2 nap : 1. nap folyadék nap , 2. nap gyümölcsnap,aztán megin 3 nap barnarizs. (csak az!)

és így tuti a 6-7 kg. mellette esetleg tornázol otthon,de fontos,hogy sokat igyál és rizsből is sokat egyél.

amúgy kibírható :)

és ha megéhezel ntealántán,akkor meg elszívsz 1 szálat.

mondjuk inkább hanyagold :P

2009. nov. 12. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
hogy tudtál 4hónap alatt 23kg-t fogyni????lécci áruld el!!!
2009. nov. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!