Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen legyen egy napi étrendem?

Milyen legyen egy napi étrendem?

Figyelt kérdés
Szeretnék egészségesen táplálkozni és közben fogyni is vagy legalábbis formában tartani magam.(edzem is néha) Szeretnék egészséges, fitt, formás lenni. Milyennek kell lennie egy napi étrendemnek ahhoz, hogy ezt elérjem? Tudnátok kajákat, étrendeket ajánlani? Kíváncsi vagyok tapasztalatokra is. Előre is köszi:)
2009. nov. 12. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
helló. ez sok mindentől függ de a rizs+ csirkemellel barátkozz meg mert abból nagyon sokat kell enni:D [link] de ezt olvasd el és ebből össze tudod állítani a kaját.
2009. nov. 12. 21:53
 2/4 Krisz85 ***** válasza:
Régen én is ezt linkeltem be, az alapismereteket, tény hogy van benne okosság, de ma már csak mosolygok rajta, sajna nagyon testépítő központú az az oldal, főleg az alapismeretek, és aki nem vigyáz jobban elhízik mint amilyen kövér eleve volt. TEhát csak ésszel.
2009. nov. 16. 10:01
 3/4 A kérdező kommentje:
próbáltam már követni ennek a belinkelt oldalnak a tanácsait de én nemhogy fogytam volna tőle, hanem inkább hiztam 3 KILOT!!! más ötletek esetleg?
2009. nov. 16. 14:08
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

A második válaszoló vagyok. :D

Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás c. könyve, alapmű annak, aki edz, bármilyen szinten is. Ha az megveszed és elolvasod, ide többet nem kell jönnöd tanácsért abban biztos vagyok. Az edzői diplomámat visszaadom, ha mégis.

2009. nov. 17. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!