Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendem legyen diéta...

Milyen étrendem legyen diéta alatt? Ez jó lenne? Lent

Figyelt kérdés

reggeli:

2 szelet tk kenyér/piritós.

2tojás 1 szelet tk kenyérrel.

1 pohár tej kis müzlivel.(-müzliből milyet vegyek?)

1 pár virsli pici mustárral.

délelőtt:

ha éhes vagyok 1 alma.

vagy valamilyen gyümölcs.

ebéd:

héjában főtt krumpli.( ha ezt enném gyakrabban akkor hatásos lesz a fogyókúrám.mondjuk 2db-ot.)

vagy saláta.zöldségekkel.

vacsora:

saláta.

Még milyen ételeket tudtok ajánlani? ami nem hús és hamar elkészíthető egy-egy étkezésre?

2011. jan. 27. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A virsli nem jó,ipari hulladék,pont mint a parizer
2011. jan. 27. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
és a reggeliben túl sok a müzli meg a kenyér,inkább gyümölcs legyen vagy joghurt
2011. jan. 27. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem a reggeli jól van, gondolom az egymás alatti sorokat vagy-nak írta a kérdező, nem egyszerre eszik meg ennyi mindent. Müzliből semmiképp se cukrozottat, legjobb a natúr zab v. búzapehely. Magában kicsit érdekes íze van, de. pl. fahéj+édesítő nagyon feldobja.

Én vacsira azért többet ennék, mint egy saláta, ill. 1-2 nap elmegy, de lehet helyette tojás, túró, zöldség, hal, csirkehús.

2011. jan. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!