Egy fogyózó nőnek aki 175 cm, hány kalóriát kell bevinnie egy nap?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 15:35
1/2 anonim válasza:
Az attól is függ, hány kiló. Ha nem túl sok a felesleg, akkor a napi kalóriaigény olyan 1200-1300 kcal kell a fogyáshoz, ha 100 kilós az illető akkor 1800 mellett is fogyni fog.
2/2 anonim válasza:
Plusz mozgásmennyiség, izomtömeg, anyagcsere... Sok tényezőtől függ a dolog. Én 163 centisen 68 kg körül 2100 kalóriával nem úgy néz ki, hogy híznék. Valahogy pedig le is fogytam idáig (lassan), márpedig ennél sokkal alacsonyabb átlagom nem lehetett... Állítólag egy ilyen alacsony, nem izmos, nem nagyon sokat mozgó nőnek sokkal kevesebbet kéne enni a fogyáshoz, lehet, hogy szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!