Miért híztam? Miért nem fogytam?
Pár hete, elkezdtem fogyózni.Nem éheztetem magam, mivel napközben minimálisat eszek(reggel 1 kifli vagy zsemle kávéval, délben amit főzök,1 adagot. Délután egy kis gyümölcs), de este sokat ettem eddig(vacsora+film alatt nasi, kukorica, vagy pufi). Most az esti étkezést felcseréltem zöldségekre és gyümölcsökre. Egyik este eszek: 1 paprikát,1paradicsomot és kevés káposztát. Másnap eszek:1 almát, 1marék diót,1 banánt.
Ma rá álltam a mérlegre és híztam 1 kg-ot. Nem értem....
Inkább reggel egyél ilyeneket, amit estére soroltál fel. Napközbenre kell az energia, nem az alváshoz.
A dió és a banán eléggé hízlal, ezeket mindenképpen reggel edd, és inkább akkor, ha mozgalmas napod lesz, amikor tényleg sok energiára van szükséged.
Egyébként 1kg az nem olyan jelentőségteljes, nekem a mérlegem kb. félnaponta ingadozik 1 kilót oda-vissza, elég ha egy kicsit teleetted magad, vagy sok ruha van rajtad, már megvan az egy kiló plusz a mérlegen.
Amit most csinálsz, az hogyismondjam, jó nagy h.ülyeség.
Inkább olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető és az alapvető tudnivalók benne vannak igazán olvasmányos formában, ráadásul egy délelőtt vagy délután alatt kiolvasható, mert nem hosszú.
Röviden összefoglalva azért, mert szinte kizárólag csak zsíros, olajos és magas szénhidráttartalmú ételeket eszel.
Próbálj meg inkább a fehérjebevitelre koncentrálni és bármennyire is egészségesek a gyümölcsök, sok cukor van bennük tehát nem azzal kell jóllakni. A kiflit, zsemlét meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!