Kreatív emberek! Hétköznapi összetevőkből izgalmas, mutatós, de fogyókúrás ételek?
Nagyon unalmasnak tartom a sima rántottát, a zabpelyhet, számomra a látvány is fontos! Ilyenekre gondolok:
töltört alma, az alma belsejét kivájom, és beleszórok mindenféle magot, egyéb gyümölcsöket, magvakat, citromlevet...
Én pl. ezt találtam ki, ti tudtok valami hasonló egyszerű, de szoktatlan felhasználását a hétköznapi alapanyagoknak?
Cikk-cakkban félbevágott gyümölcsök. [link]
Késsel is meg lehet csinálni, nem kell hozzá teleshop-os eszköz, de régebben onnan néztem ki az ötletet.
Anya régen csinált nekünk egy szelet almából és feltekert füstöltsajtból egérkét (kunkori egérfüleket és farkat).
Bento:
Macskás :D
Vegetable carving:
Az én rántottám nagyon mutatós, legalábbis a sok nyers zöldség körülötte, helyes darabokban, különböző színekben :D
Néha pluszban foglalkozom a kinézettel, de főleg édességek, illetve néha sós muffinok esetében (a tegnapin magmix volt: szezám, len, napraforgó, helyesen nézett ki).
A zöldségételeim eleve színesek és változatosak a többféle zöldségtől, azokra nem kell semmi. Kivéve, ha turmixolt a cucc, akkor pl. pirított kesut szórok rá. Főleg a zöld alapon néz ki remekül a pirult kesu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!