Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 164 cm-es...

Szerintetek egy 164 cm-es lánynak aki 74 kiló de jól eloszlik rajta a súly és egyáltalán nem néz ki túlsúlyosnak kell fogyókúráznia?

Figyelt kérdés
A családom folyton ilyeneket mondd hogy baja lesz a szívemnek meg hasonlók! Holott semmi bajom nincsen és szerintem én még nem tartozom a kövér kategóriába! És az alkatom is ilyen! De nálunk aki nem 45 kiló annak már fogyókúráznia kell! Elegem van abból, hogy nem hagynak békén! Pedig nem eszek csokit meg ilyeneket! Egészségesen étkezem! Szerintem nekem még nem veszélyes a súlyom!

2013. okt. 19. 10:55
1 2 3
 21/29 pöpike93 válasza:
71%

Kérdező! Én a te súlyodnál egy kicsit voltam több és én nagyon-nagyon duci voltam. A magasságom ugyanannyi mint neked. Elhitettem magammal, hogy olyan 60 kg-snak nézek ki, de aztán kaptam olyan szavakat, hogy nem tudtam enni... és tükörbe nézni, amíg le nem mentem 51re.

DE!!! A mai napig ismerek olyan lányt, aki 70 kg, de azért mert sportol és csupa izom!és Teljesen jó az alakja.

Mindenesetre még rátehet az is, hogy nehéz csontozatú vagy.

Hitelesebb választ tudtunk volna adni, ha testzsír%ot adtál volna meg vagy cm-t(mell/derék/csípő/comb). Ha pl a csípőd már 100 körül/felett van vagy a derekad 80-85 cmkörül, akkor az nem hiszem, hogy egészséges lenne.

2013. okt. 19. 12:46
 22/29 A kérdező kommentje:
12:24 ne haragudj de ki vagy te hogy ilyeneket állíts rólam? Abba bele se gondoltál hogy esetleg asztmás voltam ás a sok gyógyszertől híztam meg ugye? :) Kajától soha nem híztam! ÉS amit le adtam azt se híztam vissza! Nem tudom, hogy jössz te ahhoz hogy látatlanba ilyeneket állíts! Én nem mondtam rólad semmit! Mert nem ismerlek! Úgyhogy szerintem fogd be a szádat aztán takarodjál el innen! ;)
2013. okt. 19. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Na jó. Szóval volt egy betegséged, ami miatt nagyon elhíztál, azt szeretnéd leadni. Részben sikerült, sportolsz is. De te ahelyett, hogy örülnél az eredményednek, rinyálsz, és felteszel egy teljesen hülye kérdést úgy, hogy az infók kb 1/4-ét sikerül megosztanod az emberekkel. Mi persze találgatunk, te meg ahelyett, hogy észbe kapnál, és leírnál mindent részletesen, megsértődsz, és mindenkit elküldesz anyjába. Okos kislány vagy. :) Mondom én, hogy inkább az agyaddal van baj.

Amúgy remélem, már meggyógyultál az asztmából, durva betegség. :S

2013. okt. 19. 13:09
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem ne haragudj a szüleidre. Mert ugyan most már nem veszélyes a súlyod, de régen az volt. Meg beteg is voltál, biztosan aggódnak érted. Jót akarnak neked, vigyázni rád. És ha látják, hogy még többet leadtál, akkor örülni fognak, hogy egészséges vagy.
2013. okt. 19. 13:13
 25/29 Julie S ***** válasza:
Hacsak nem csupa izom vagy (ám ha ez lenne a helyzet, senki nem piszkálna a kilóiddal), akkor biztosan van rajtad túlsúly. És nem fogyókúráznod kell, hanem változtatni a szokásaidon (evés, alvás, mozgás, stb). Nem elkezdeni kell pl mozognod, hanem változtatni a megszokotton, vagy kiegészíteni, ilyesmi. Ugyanígy minden egyebet sem árt újra és újra átgondolni és felülvizsgálni, hogy hatékony-e és valóban az egészségedet szolgálja-e. Szerintem ez hasznosabb lenne az önigazolás keresése helyett. :)
2013. okt. 19. 13:26
 26/29 Vörösnefelejcs ***** válasza:
100%

Gyerekem, te nem bírod a kritikát, a segítőt sem. Ha most azért haragszol, mert többségben másképp gondoljuk, mint te, oké, erre azt mondod, nem is ismerünk, oké, de akkor tényleg, miért tőlünk kérdezed, és főleg, miért húzod fel magad ismeretlenek véleményén?

Ha nem akarsz, ne fogyj le. Ha jól érzed magad, tök jó neked. Viszont ha nagyon kiváncsi vagy, hogy 8-10 ember miért gondolhatja másképp, fogj kézen két nagy zacskó krumplit, és próbáld meg egy napig cipelészni őket. Ha aztán eleged lesz és leteszed, na akkor jössz rá, mi a különbség. De csak ha akarod, naná.

2013. okt. 19. 15:33
 27/29 anonim ***** válasza:

1. Pont azon az egy oldalon nézed a bmi-det, ami rosszul írja, mert a 27-es bmi már nem normál, hanem túlsúlyos tartomány. (25-ig normál)

2. Felőlem dagadj csak amíg akarsz, nem nekem lesz rosszabb.

2013. okt. 19. 17:36
 28/29 anonim ***** válasza:
45%
Nézd én voltam kövér ugyanezzel a magassággal és tudom, hogy nehéz beismerni, akkor én sem láttam magamon, sőt fel voltam háborodva, hogy ugyanmár én nem vagyok kövér.. Néha még sportoltam is.. Aztán egyszer észbekaptam, most kb a hányinger kerülget azokat a képeimet nézve, pedig én jóval kevesebb voltam, akkor, mint 74 kg-am a 164 cmhez.. Nyilván még ez sem az a nagyon veszélyes kategória, amibe belehal az ember, de túlsúly.. Ez nem a duci kategória.. Ezek az adatok így ismeretlenül, látásnélkül is egyértelműek.. Kövér vagy..Sajnálom.. de ha téged ez nem zavar, akkor ne változtass, akkor élj boldogan a bőrödben és ne hallgass másokra.. ez a te döntésed.. Viszont, ha neked így jó, akkor ne foglalkozz a családod kritikáival, ha mégis érdekel, akkor csak érzed te is, hogy probléma van.. Tudod, ha sok ember mondja ugyanazt és csak te állítod az ellenkezőjét van esélye, hogy igazad van, de nagyobb a valószínűsége, hogy te tévedsz és nem mindenki más..Remélem nem bántottalak meg..
2013. okt. 19. 23:07
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
fogytál 10kg-ot és azt hiszed, hogy isten vagy... nem : TE KÖVÉR VAGY, DAGADT.
2013. nov. 9. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!