Szerintetek egy 164 cm-es lánynak aki 74 kiló de jól eloszlik rajta a súly és egyáltalán nem néz ki túlsúlyosnak kell fogyókúráznia?
"qkker1 válasza:
Semmi gond nincs a súlyoddal, ennyi plussztól bajod sem lesz, csak a mai divatnak megfelelni akarók szerint vagy túlsúlyos."
Ne etesd ilyenekkel az embereket. 10 kg túlsúly már nem túl egészséges. Nem azt mondjuk neki, hogy 45 kiló az ideális, hanem mondjuk a 65. Óriási különbség.
Ja hogy sportolsz. Akkor valószínűleg izmos vagy. Akkor mi a probléma? Bár versenytánctól általában vékonyabbak az emberek, de a te dolgod... De szerintem nem a testeddel van baj, hanem az agyaddal, ha a jóindulatú tanácsokat támadásnak veszed.
Egyébként a rizs nem hizlal, de ne törődj vele. ;)
Na de miért kétmondatonként árulod el a valódi helyzetet? Ha te is le akarsz adni pár kilót, akkor pláne nincs probléma. Ha cseszegetnek, ne törődj velük, csak csináld a dolgod.
Amúgy két hét alatt négy kiló sok, ne rohanj, a lassú fogyás biztosabb.
(Már ha ezek a dolgok igazak. Magamról tudom, hogy a fogyókúrám kezdetén hajlamos voltam megszépíteni mindent, de aztán muszáj volt belátni, hogy az nem is négy kiló, csak 40 deka, mégiscsak feszül még az a nadrág stb. stb.)
Nem, valóban nem kötelező rizst enni, de úgy beszéltél róla, mint ami külön rossz, holott nagyon is sokat segít a fogyásban.
Amúgy még mindig nem értem a problémádat. Fogytál sokat, még fogsz is, örülj neki.
Ja és ha igazi választ akarsz a kérdésedre: a szüleid valószínűleg azért b*szogatnak, mert régebben toltad magadba a csokit meg chipset, zabáltál két pofára, és hiába mondták, hogy sok lesz meg elhízol, nem érdekelt. Aztán nagy nehezen elrángattak dietetikushoz, és végre leadtál pár kilót. Aztán persze mikor meguntad, újra zabálni kezdtél, nem tudtál ellenállni. Még jó, hogy ki vannak akadva. Aztán a nyüstölésre újra elkezdted a diétát. Fogadj nekik szót, fogd be a szád, és csináld a diétát, mielőtt szívinfarktust kapsz.
Nah, remélem, ilyen választ vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!