Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Visszatérni a régi formámba,...

Visszatérni a régi formámba, szerintetek így menni fog?

Figyelt kérdés

Igyekszem rövidre fogni...

16 éves 164 cm magas lány vagyok, jelenleg 54 kg. A nyár folyamán sikerült lefogynom 50 kg-ra, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Boldog, üde, friss voltam és mások szerint is nagyon jól állt néhány minusz. Hiába, mindenkin másképp oszlik el a súly. Ezt tudtam is tartani kb október közepéig, azonban volt egy pont ahol elengedtem magam és kész.. szépen összeszedtem +4 kg-t. Jelenleg ki nem állhatom a testemet, egyik ruhám se úgy áll rajtam mint 50 kilósan. A kérdésem az lenne, hogy 1 hónap alatt sikerülhet leadni ezt a 4 felesleget, ami "megkeseríti" az életem?

Igazából az a terv, hogy most tartok 1-2 nap tisztítókúrát. Zöld tea, rengeteg gyümölcs + jó sok víz. Ezzel bízom benne, hogy a szervezetem nagy részéből kiürül a méreganyag. Aztán átállnék egy rendszeres táplálkozásra.

Reggeli: 2 pufirizs, 1 vmilyen gyümi(narancs, alma, mandarin, kiwi), 1 joghurt

Tízórai: vmilyen gyümi

Ebéd: 1 pufirizs

Uzsonna: 1 tál meleg kaja

Vacsora: Zöld tea vagy gyümi

+rengeteg víz

Azért uzsi az ebéd, mert suliba járok és átlag 4 óra körül érnék haza. A délelőttömet és az ebédet illetőleg tudom, hogy kevés, de suliban a stressz miatt nehezen tudok enni és nem igazán leszek éhes.. Magamba erőltetni meg nem fogom.

Mindemellett naponta min. 1 órát tekernék szobabiciklin.

Le lehet így fogyni négy kilót egy hónap alatt? Várom véleményeteket!

Előre is köszi!

2009. nov. 11. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

fehérje hiányzik... ebédre vigyél magaddal csirkemellsonkát meg vmi zöldséget, ha tudsz venni, és mondjuk abonettet, ne mindig a pufirizst egyed.

amúgy szerintem jó lesz így:)

bár mivel kevés a súlyfelesleged, ezért lehet hogy lassan fog lemenni.

ha tornázol is mellé, akkor még szebb leszel:)

drukkolok és majd írd meg hogy sikerült-e:)

2009. nov. 11. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
az uzsit meg az ebédet cseréld meg
2009. nov. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!