Visszatérni a régi formámba, szerintetek így menni fog?
Igyekszem rövidre fogni...
16 éves 164 cm magas lány vagyok, jelenleg 54 kg. A nyár folyamán sikerült lefogynom 50 kg-ra, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Boldog, üde, friss voltam és mások szerint is nagyon jól állt néhány minusz. Hiába, mindenkin másképp oszlik el a súly. Ezt tudtam is tartani kb október közepéig, azonban volt egy pont ahol elengedtem magam és kész.. szépen összeszedtem +4 kg-t. Jelenleg ki nem állhatom a testemet, egyik ruhám se úgy áll rajtam mint 50 kilósan. A kérdésem az lenne, hogy 1 hónap alatt sikerülhet leadni ezt a 4 felesleget, ami "megkeseríti" az életem?
Igazából az a terv, hogy most tartok 1-2 nap tisztítókúrát. Zöld tea, rengeteg gyümölcs + jó sok víz. Ezzel bízom benne, hogy a szervezetem nagy részéből kiürül a méreganyag. Aztán átállnék egy rendszeres táplálkozásra.
Reggeli: 2 pufirizs, 1 vmilyen gyümi(narancs, alma, mandarin, kiwi), 1 joghurt
Tízórai: vmilyen gyümi
Ebéd: 1 pufirizs
Uzsonna: 1 tál meleg kaja
Vacsora: Zöld tea vagy gyümi
+rengeteg víz
Azért uzsi az ebéd, mert suliba járok és átlag 4 óra körül érnék haza. A délelőttömet és az ebédet illetőleg tudom, hogy kevés, de suliban a stressz miatt nehezen tudok enni és nem igazán leszek éhes.. Magamba erőltetni meg nem fogom.
Mindemellett naponta min. 1 órát tekernék szobabiciklin.
Le lehet így fogyni négy kilót egy hónap alatt? Várom véleményeteket!
Előre is köszi!
fehérje hiányzik... ebédre vigyél magaddal csirkemellsonkát meg vmi zöldséget, ha tudsz venni, és mondjuk abonettet, ne mindig a pufirizst egyed.
amúgy szerintem jó lesz így:)
bár mivel kevés a súlyfelesleged, ezért lehet hogy lassan fog lemenni.
ha tornázol is mellé, akkor még szebb leszel:)
drukkolok és majd írd meg hogy sikerült-e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!