Mi a legjobb reggeli, amibe nincs sok kalória, de kibírom vele délután 2-3 ig?
Figyelt kérdés
MIt egyek reggelire?mert fogyozni akarok:)#reggeli #délután2
2013. okt. 16. 20:40
1/8 anonim válasza:
A párom a kérdést hallva közölte: "Altató."
Egyet kell értsek vele.
Ha ki akarod bírni délután 3-ig s az a fajta vagy, akinél ez nem alap (én késői típus vagyok, sokszor reggeli nélkül is kibírnám addig), akkor enned kell rendesen. Sokunknak bejön a szénhidrátcsökkentés fogyókúrában, de hogy konkrétan a Te testednek mi kell, mi a jó és laktató, azt nem tudhatom.
3/8 anonim válasza:
Mér ne ehetnél ebédet? Vacsira meg saláta vagy gyümölcs.
4/8 anonim válasza:
Fozz egy adag zabpelyhet, bele mehetnek gyumolcsok tetszes szerint...taplalo, laktato es egeszseges is! Jo valasztas lehet meg a tukortojas piritossal, ha sosra vagysz :)
5/8 anonim válasza:
2-3 tojásból rántotta, mellé egy virsli és fél szelet teljes kiőrlésű kenyér és ha van paradicsom, uborka.
6/8 A kérdező kommentje:
Régebben Kakaóscsigát ettem :d az nemjó mi?
2013. okt. 16. 21:37
7/8 anonim válasza:
kakaóscsiga akkor lenne jó, ha teljeskiőrlésű lisztből készül és kevés cukorral vagy mézzel. De a finomlisztes cukros kajától már két óra múlva nagyon éhes leszel azért nem jó. A fehérjével sokáig bírod, tojás, sonka, virsli, olajos hal, ilyenek jók.
8/8 anonim válasza:
Nekem a legtutibb reggelim a zabpelyhes rántotta. Teflonserpenyőben picit meggrillezek zöldségeket vagy sonkát,majd ráöntöm a 2 tojásból és 30 g zabpehelyből álló keveréket. Lehet variálni reszelt sajttal vagy sült hússal is vagy amit épp szeretsz :) Legutoljára cukkínivel készítettem,olyan adag jött ki belőle hogy munka volt elpusztítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!