Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mályva tea segít a fogyásban?

A mályva tea segít a fogyásban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, de azt igen, hogy nekem hasmenést okoz, tehát méregtelenít. Nem tudom, hogy jelentős mértékben segíti e a fogyást, de meggyőződésem, hogy nem hátráltatja.

Én azért hagytam abba, mert egy idő után hasgörcsöket is okozott, amit nem bírtam már elviselni a hasmenés mellett.

2013. okt. 13. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
A mályva ismert méregtelenítő hatásáról. Nem fogyókúrás készítmény, mint ahogyan sokan hiszik, hanem méregtelenítő, salaktalanító! Tea formájában fogyasztva leoldja a bél falára tapadt salakanyagot, ami az évek alatt lerakódott rá. Van, akinek több kg lerakódás van a bélrendszerében. És igen, ez hígabb széklet, akár hasmenés formájában is távozhat a szervezetből. Testsúlyban gyorsan megmutatkozhat, egy kúra alatt akár 5-6 kg is lemehet, ami azért látványos. Kinek mennyi, attól függ mennyi a salakanyag. Egy idő után, amikor már "kipucolt" belül mindent, elmúlik a hasmenés is, de a súlyvesztés is abbamarad, tehát értelme sincs tovább inni. Meg nem is szabad tartósan, mert tönkre teszi a bélbolyhokat, és soha többé nem megy a kakilás hashajtó nélkül. Jellemző minden salaktalanítóra, hogy évente max. kétszer lehet egy-egy kúrát csinálni. Célszerű a kúra után valamilyen probiotikummal megerősíteni a gyomrot-beleket.
2013. okt. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!