Hogy tudnék combról fogyni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 167 cm és 51 kg. 6 évig sportoltam és erért izmosabb alkat vagyok, de nem olyan feltűnően. Most, nyár végén, abba hagytam és röplabdázni kezdtem, de csak olyan kezdő szinten, hogy semmit nem izmosodok. A hasamon eddig nagyon halványan látszódott 4 kocka, ami nekem tetszett, de az már nincs. A combomon van a legtöbb zsír és ettől szeretnék megszabadulni! Csak az a gond, hogy éppen az átalakulások kellős közepén dekkolok, és félek hogy ha koplalok, akkor nem lesz mellem és fenekem. Valaki tudna egy jó módszert, amivel hasról és főleg combról lehet fogyni? Előre is köszönöm, és bocs a helyesírásért. :)2013. okt. 11. 14:24
1/2 anonim válasza:
Helyi fogyas nincsen, igy csak combrol nem tudsz fogni. Ha fogyozasba kezdes (de nem koplalassal, ahogy azt emlitetted, hanem sporttal es kiegyensulyozott etrenddel), akkor mindenhonnan fogyni fogsz, a melledrol es a fenekedrol is.
2/2 anonim válasza:
Ilyen súlyhoz felesleges fogyóznod... A kockáid meg valószínűleg azért látszottak, mert eddig még vékonyabb voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!