1,5 hete ugyan annyi kiló vagyok, ez mi?
Mindig van amikor megáll a dolog, igaz inkább 1-2 hónap után, mint sem 1 hét után.
Edz keményebben, és egyél fehérjét sokat.
Az első 3-4 nap alatt lement 1,5 kg = kiürült a bélrendszer, az szokott minimum ennyit, esetleg még valamivel ennél is nagyobb hirtelen súlycsökkentés mutatni. Ennek a valódi fogyáshoz még semmi köze!!!!
Akárhogy is fogyózol, a szervezet 3-4 nap alatt "lebontani" 1,5 kg zsírt, hájat, nem képes!
Csináld tovább, sportolj, mozogj, és majd jön a valódi eredmény is!
Ez ilyen. Nekem pár nap alatt lement 2 kiló (részben ingadozás, de gondolom, az a 35km gyaloglás is jót tehetett, enni kevesebbet ettem, mint máskor), majd pár nap alatt felment 2... Ilyet régebben sosem csinált, mindenesetre most enyhén morc vagyok. Hamarosan újra nekidurálom magam, rendszeresebb mozgás plusz ketogén diéta (a leglazább, 40g-os, mert alatta nekem aberrált és lehetetlen), legrosszabb esetben be fogom bizonyítani, hogy kalóriaszámláló ketogénnel sem lehet fogyni, ha az embernek makacs szervezete van :D De elvileg mennie kell.
De a sima stagnálás természetes dolog, másokkal is előfordul, szigorúbb diétában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!