Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ha most elkezdem...

Szerintetek ha most elkezdem a fogyokurát, sportolok mellette elég sokszor. Akkor február-márciusba elérem azt az alakot amit szerettem volna?

Figyelt kérdés

Fogyokurám: semmi cukor,liszt,csoki ...helyette az egészséges életmód, kevés szénhidrát és fehérje,húsok gyümölcsök,zöldségek ......

Sport: heti 4x 40-60perc aerob: futás,bicó,séta..+ mellé sulyzos edzés lábra és karra! ez kb 30-40perc.

Amilyen alakot szeretnék az 163/53-54kiló mint egy évvel ez előtt voltam a suliba...nagyon jol éreztem magam. most 163 63vagyok jócskán 10 kilot szedtem fel.undorodok magamtol igy fogyozok!!!

2013. okt. 7. 15:23
 1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem februárra simán eléred a kívánt súlyt. Én az idén januárban kezdtem fogyózni, 74 kilóról indultam. Április végére 60 kilót mutatott a mérleg és rám jöttek a régi ruháim. Szerintem egy titok van minden fogyókúránál, mégpedig a kitartás. NE szegd meg soha, amíg a célt el nem éred! Utána is csak mértékkel. Én amúgy nem tudtam sokat sportolni, annyi, hogy heti két három alkalommal elliptikus trénereztem. A kaja dönti el a fogyókúra sikerességének 80%-át. A sport is fontos azért, hogy ne legyen lötyi a bőr, ha lement a felesleg. Ami nekem bejött kaja terén, hogy semmi pékáru, tészta, csoki, vagy bármilyen cukros étel ital, nem ettem krumplit, rizst sem. Helyette rengeteg zöldség, hús, gyümölcsből csak alma és narancs. Ettem olajos magvakat, dió, mandula, török mogyoró, persze csak mértékkel ezeket is. Ja és tejtermékek közül is csak sajtot ettem. Ha megkívántam valami édességet, paleo étrend szerintit néztem, mert azok kedveznek a fogyókúrának. Heti fél kiló minimum lement. Szóval ha kitartó vagy, biztosan sikerülni fog! Sok sikert kívánok, majd írd meg, hogy mikorra érted el amit szeretnél. Üdv: T.
2013. okt. 11. 12:27
 2/3 anonim válasza:
NEm kell fogyókúráznod, szerintem így is elfogadható lehet a külsőd.Bár én nem tudhatom ;)
2013. okt. 11. 17:57
 3/3 anonim válasza:

Vedd meg a Schobert Norbert cd-jet. Szuper jo dolgai vannak. Ha ezt követed, vidaman es nevetve fogysz.

Sok sikert ! Kitartas !!!

Üdv.

Pauló

2013. okt. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!