Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyire rontottam el a...

Ezzel mennyire rontottam el a fogyókúrát?

Figyelt kérdés
600 kalóriával fogyózok 2 hónapja, lement 16 kg, ( most vagyok 60 kg a 165 cmhez) de most megfaztam... Eddig egyszer se csaltam de ma nagyon rosszul voltam így ettem: lazac 1 dl kakaó (300kcal) egy mirelit pizza (709kcal) egy pohár kola (110kcal) és egy brownie kb 450 kcal (?)... Nem a diéta minősítésére vagyok kíváncsi mert tudom hogy nem egészséges.... Csak arra hogy ezzel mennyire rontottam el? Ha holnap semmit nem eszek kiegyenlíti vagy plusz 1 kg?
2013. szept. 14. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Már 2 hónapja elrontottad...
2013. szept. 14. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
még semennyire, de amint neki állsz normál kajákat enni azonnal vissza is hízod azt, amit eddig leadtál. és nem is az, hogy nem egészséges, hanem nem hasznos hosszútávon..
2013. szept. 14. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarom folytatni a régi zabalast, életmód váltást akarok nem csak lemegy és folytatni ahol abbahagytam.a kaja igazából egyáltalán nem hiányzik
2013. szept. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!