Nah, ha már mindenki akkor én is. Szerintetek mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
176 cm, 58 kg, 50es combkörfogat. Ha már mindenki kérdez ilyet, én se maradjak ki! :D Amugy tényleg érdekelnek a válaszok.
94 kgról fogytam le.
20/L.
2009. nov. 8. 20:43
1/16 anonim válasza:
Ne viccelj, semennyit nem kell fogynod. A magasságodhoz képest pont jó a súlyod, és a képek alapján is jól nézel ki. Milyen diétával sikerült lefogynod?? Én 178 cm vagyok, és 66 kiló. 59 lenne az álomsúly. :)
2/16 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem kell fogynod. (sőt)
Hogy fogytál le 40 kgt?:O
3/16 anonim válasza:
szerintem van még rajtad felesleg. egy 5öst még leadsz és rendben leszel nagyjából
4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon keveset ettem, reggel-este Rubint R.-haspad-kocogás. Pilates. Mostmár csak az evés, amire nagyon figyelek, mert a suli mellett zéró időm van tornázni.
2009. nov. 8. 21:03
5/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mit értesz a nagyjából alatt? Végre kimehetek az utcára vagy mi?
2009. nov. 8. 21:04
6/16 anonim válasza:
Ha még egy "5-öst" leadnál, úgy néznél ki mint aki beteg. Tökéletes vagy így, nagyon csinos, ne hallgass a kedves előttem levő válaszra.
7/16 anonim válasza:
Nekem olyan csoffadt az alakod vagy hogy írjam... Nem tudom, kicsit pa*asztos. :D
8/16 anonim válasza:
Most vagy jó!Nem érsz rá a héten egy randira?:)
9/16 A kérdező kommentje:
Parasztos? Érdekes...én vidéken a "parasztasszonyt" sosem ilyennek láttam. Erőtől duzzadónak és kellemesen teltnek. De rám nézve hízelgő kedves kommentelő. Rád nézve pedig elég szánalmas. Na de ha nem tudsz értelmes választ adni, kérlek kímélj meg a hülyeségedtől. Köszike! Na megyek, megkeresem a kapám...
2009. nov. 8. 21:14
10/16 A kérdező kommentje:
Huha...randi? Ennyi alapján? Máris szép estém van :)
2009. nov. 8. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!