Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni protein...

Hol lehet kapni protein szeletet? Tényleg van cukormentes?

Figyelt kérdés
Abbol ehetek heti kettőt? És mi az a fehérje ital? Mi van benne??
2013. okt. 5. 12:58
 1/3 anonim válasza:

A decatlonba én láttam hogy a pénztárnál árulnak.Én azt olvastam hogy edzés után lehet enni eggyet.szerintem nyugottan ehetsz heti kettőt de egy nap csak eggyet.A fehérje ital is hasonló csak azt tejbe vagy vízbe kell kikeverni.Az is izomnövelő hatású, edzés után fél órán belül kell meginni.protein

,L-karnitin..stb van benne

2013. okt. 5. 13:14
 2/3 A kérdező kommentje:
A feherje ital ugyanaz mint a protein turmix? Mit kell bele tenni? H kell elkészíteni?
2013. okt. 5. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

A proteinszeletek általában tartalmaznak jelentős mennyiségű szénhidrátot, tehát ha olyat keresel, amiben nincs, arra figyelj, hogy külön reklámozzák-e eme tulajdonságát, de legalábbis az összetevőlistát mindig nézd át.

A fehérje és a protein ugyanaz. A fehérjeturmix egy adag fehérjepor feloldását jelenti vízben (esetleg haladóbbak tesznek mellé plusz aminosavakat, de ez most mindegy). Fehérjeporból rengetegfélét kapni, a legelterjedtebb a tejsavó, érdemes ezt venni. Legyen legalább 70-80%-os, figyeld, hogy ne legyen benne hozzáadott szénhidrát, meg persze az árát. A drogériás vackokat felejtsd el örökre.

Termékekből javaslom a Myproteint, adalékmentes is kapható, baziolcsón. De előbb olvass még sokat, mielőtt terméket vásárolsz.

2013. okt. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!