Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha egyszerűen nem...

Mi lenne, ha egyszerűen nem nyelném le az ételeket?

Figyelt kérdés
lehet hogy először undorítóan hangzik, de végülis az evésben az iz, a rágás az élvezet, az már csak szokás kérdése, hogy lenyeled-e, nem? Tehát mondjuk eszem a csipszet, és miután megrágtam, meg éreztem a finom ízát, kiköpöm. Ez szerintetek beválhat?
2009. nov. 8. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Ostobaság. Akkor állandóan köpködhetnél. Kínos volna így mondjuk egy ebéd, nem gondolod?
2009. nov. 8. 19:52
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Naja, csak az agynak nemcsak az élvezet a lényeg, hanem a táplálék is, magyarul ugyanúgy éhes maradnál, és akinek van elég ereje, hogy farkaséhesen kiköpje a kaját, nos az simán lefogyna akaraterőből is, mindenféle trükk nélkül.
2009. nov. 8. 19:53
 3/15 A kérdező kommentje:
de mondjuk egy keveset, meg az egészséges dolgokat ennék. csak az ilyen fölösleges, de nagyon finom ételekre gondoltam, amit otthon rágcsálgatok. chipsek, kekszek, sütik
2009. nov. 8. 19:55
 4/15 Krisz85 ***** válasza:
48%

Hát ez jó. Sok mindennel talákoztam már edzősködésem alatt, de ez mindenen túltesz.

Az emésztés nem a gyomorban kezdődik, hanem a szájban, már ott elkezdőik a nyállal a lebontás. Egyél sok gyümölcsöt, ha vágysz az édesre, vagy sportolj rendszeresen és akokr edzés után rögtön csalhatsz is, és még le is nyelheted.

2009. nov. 8. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Mondom, gusztustalan volna. A csipsz pl. mire íztelen lehetne, addigra szét is olvadna a szádban. Á, nem jó ötlet!
2009. nov. 8. 20:01
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Hülyeség. Egyszerűen ne edd meg, és kész. A köpködés undorító, te sem találnál benne élvezetet.
2009. nov. 8. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért ne tenndé, ha sneki nem lát? Amúgy nem tudom mennyire tudsz angolul de: [link]
2009. nov. 8. 20:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Figyelj... a nyolcvan éves nagymamám köpködi ki a kaját, ha nem bírja megrágni. Ettől függetlenül, kipróbálhatod, hátha neked bejön, mondjuk fél napig jól érzed magad kaja nélkül, aztán szédülsz, rosszul vagy, álmos vagy, minden bajod van, legszívesebben csak feküdnél. Tudom, hogy így van, kipróbáltam már a koplalást de kíváncsiságból, nem kell fogynom. Sok sikert.
2009. nov. 8. 20:08
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
ha tényleg fogy ni akarsz én nagyon jó dolgokat tok mondani:elöször is az ételt százszor rágd meg utána ahogy te mondtad köpd ki.de ez ne egész nap legyen igy azért egyél salátát mert különben te leszel a székrekedés királya . 2.egyél jégkockát mert akkor nem érzed az éhséget.és ezek mind igazok ert ezeket a discovery-n láttam
2009. nov. 8. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
ha finomságokra vágysz abban a legjobb ha tényleg nem nyeled le mert ha kb 100-szor megrágod akkor kinyersz belőle minden fontosat és atöbbi fölösleg nem rakódik
2009. nov. 8. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!