Járjak konditerembe? (többi lent)
Ha már jártál egyszer konditerembe, szinte minden gépet tudsz pótolni képzelettel, mert emlékszel, hogy milyen izmokkal dolgoztál. És akkor már egy gumilabda, gumiszalag, egy pár súlyzó is elég otthon.
A fegyelemmel kapcsolatban igazad van: ha kifezetted, jobban elmész. És ha már hozzászoktál, akkor hiáányzik, ha nem mész.
A konditerem előnye még, hogy (hehe, legalábbis én) a szociális életem egy részét ott élem. Kapcsolatok szövődnek, és sokat tanulunk egymástól.
Ettől függetlenül, évek óta gondolkozom, hogy megújítsam-e az éves bérletemet. Az idén is. :)
Összefoglalva: kezdésnek nagyon jó elmenni.
Hát amúgy szerintem 16 alkalom 5 ezerért elég jó, de gondolom akkor nem pesti vagy.:D
Én 10 alkalmasat vettem 5 ezerért, és még az is egész jónak számít.:)
Egyébként veszel 1x, az annyira nem egetrengető, és utána meglátod. Úgy gondolom érdemes lehet egyszer venni egy bérletet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!