"Amíg kövér vagyok, nem lehetek igazán boldog"-ti is így érzitek?
Figyelt kérdés
Mindig is volt rajtam túlsúly, évek óta egyre több, és az életkedvem is ezzel arányosan egyre csökken. Szerintem ilyen formában működik: kövér vagyok->nincs önbizalmam->boldogtalan vagyok.
Tudom, tudom, le kell fogyni... De a kérdésem, más is érez így?
2013. okt. 2. 22:01
11/15 Mi közöd Tőle válasza:
Szegény nőkben a cukros dolgok nagyobb függőséget alakítanak ki, mint a pasikban (általában). Legalábbis ahogy tapasztalom az életben, meg itt a fórumon is. Kevesebb az édességfüggő pasi, mint csaj.
12/15 anonim válasza:
+ több nő van megszállva a külsejével, mint pasi... legalábbis ha ezt a témát tekintjük
13/15 anonim válasza:
Pluszba a nők alapból hízékonyabbak.
14/15 anonim válasza:
sajnos igen, így gondolom, hiába tudom, mekkora butaság, de mivel én soha nem tudtam méltósággal viselni a kövérségemet/ túlsúlyomat, kénytelen voltam váltani, az én lelkem és gondolataim nem élhetnek egy társadalom és önmagam által rosszul?, tévesen? megítélt materiában
15/15 anonim válasza:
" Pluszba a nők alapból hízékonyabbak."
Szerintem meg simán el vannak gyümölcsökön, meg vacsora nélkül. Míg mi férfiak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!