Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Amíg kövér vagyok, nem...

"Amíg kövér vagyok, nem lehetek igazán boldog"-ti is így érzitek?

Figyelt kérdés

Mindig is volt rajtam túlsúly, évek óta egyre több, és az életkedvem is ezzel arányosan egyre csökken. Szerintem ilyen formában működik: kövér vagyok->nincs önbizalmam->boldogtalan vagyok.

Tudom, tudom, le kell fogyni... De a kérdésem, más is érez így?

2013. okt. 2. 22:01
1 2
 11/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Szegény nőkben a cukros dolgok nagyobb függőséget alakítanak ki, mint a pasikban (általában). Legalábbis ahogy tapasztalom az életben, meg itt a fórumon is. Kevesebb az édességfüggő pasi, mint csaj.
2013. okt. 3. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
+ több nő van megszállva a külsejével, mint pasi... legalábbis ha ezt a témát tekintjük
2013. okt. 3. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Pluszba a nők alapból hízékonyabbak.
2013. okt. 3. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
sajnos igen, így gondolom, hiába tudom, mekkora butaság, de mivel én soha nem tudtam méltósággal viselni a kövérségemet/ túlsúlyomat, kénytelen voltam váltani, az én lelkem és gondolataim nem élhetnek egy társadalom és önmagam által rosszul?, tévesen? megítélt materiában
2013. okt. 3. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:

" Pluszba a nők alapból hízékonyabbak."

Szerintem meg simán el vannak gyümölcsökön, meg vacsora nélkül. Míg mi férfiak nem.

2013. okt. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!