Hogyan tudnék lefogyni?
Kis korom óta ez van sokat csúfoltak meg minden..Az a helyzet,hogy 13 évesen 99 kg vagyok (167 cm):((
és a legrosszabb ebben hogy amikor mondom anyumnak hogy fogyni akarok ő csak azt mondja rajtam múlik... igen de nem úgy hogy amikor azt mondom hogy fogyni akarok akkor direkt pörköltet meg ilyeneket főz :( egyszer volt olyan hogy sikerült úgy fogyni hogy látszott is(már olyan "sokkos" voltam hogy nem voltam hajlandó enni), akkor is csak gúnyosan megjegyzett valamit... tehát ezekben szülői támogatás nincs nagyszülőkről nem is beszélek :/ amikor testmozgást próbálnék végezni akkor is rám szólnak: mi a fszt csinálok? kukac van a seggedben nem bírsz nyugton maradni?? szóval.. :( életmód váltást sem tudok csinálni azt kell ennem amit főznek...hogyan tudnék valahogy magamtól fogyni ezek közt a körülmények között? :((
egy 13 éves LÁNY
Az ember táplálkozása húson és zöldségféléken alapszik (tehát a pörkölt jó).
Tojás, hal, gombák mehetnek, valamennyi gyümölcs.
De hosszú távon más eltérés káros lesz. Például a kenyér a pörkölthöz problémát fog okozni. 13 évesen még csak elhízás (bár a 99 kiló elég tisztességes tömeg..).
Nem szabadna több glutént, tejfehérjét enned, cukrozott élelmiszert vagy keményítőt.. Nem szabadna eltérni a zöldségektől, hústól, haltól..
Van zöldség, amiben sok keményítő van. A burgonya és a kukorica különleges, és nem ajánlott zöldségek. A saláta, káposzta, tök, uborka, hagyma, paradicsom, cékla, retek, paprika ... ezek és sok más mind jók.
Ha pörkölt van, edd paradicsommal. Megkenhetsz egy paprikát is zsírral (kenyér és margarin helyett) és eheted 'szendvicsként'. Nem nehéz.. és sokkal minőségibb tápanyag ellátást fog biztosítani a szervezetednek, mint miben eddig volt részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!