Mit csináljak, ha már a gyerekkori elhízást sem úsztam meg?
Kb 180 centi és 120 kiló vagyok. Ez brutálisan sok, nem tudom hogy jutottam el idáig, és azt sem, hogy most már mit csináljak.
Sportoltam, mozogtam sokat, ennek ellenére sikerült meghíznom, majd pár éve volt egy műtétem (már akkor is túlsúlyosan, de az még nem volt olyan vészes), azóta sokkal fáradékonyabb, gyengébb vagyok, és a mozgást sem bírom.
Akkor 2 hétig nem mehettem sehova és ott elvesztettem a régi énem. Még híztam egy kicsit, és fejben már a halálomat várom.
A szüleim sem a karcsúság mintaképe, kettejük túlsúlyait összeadva kapjuk meg az én fölöslegem számát.
Kértem, hogy segítsenek, de minden hónapban kerül krémes a hűtőbe, vagy nápolyi/csoki a kamrába és lehet mondani h nem kell enni belőle, meg ilyenek, de úgy könnyebb ellenállni, ha az nincs is ott.
Lelkileg is teljesen tönkretesz, de ezt sem érti meg senki.
Mindenki csak támad, pedig nem vették észre, hogy én már megadtam magam, elvesztettem. A csatát is és az életem is.
Utálom az életem, mert a kövérség mindent tönkretesz.
És mivel ilyen fiatalon eljutottam idáig, sokkal nehezebb dolgom van lefogyni, az elért súlyt tartani esetleg később. Soha többet nem tehetem meg azt, hogy mondjuk egy buliban v születésnap alkalmából elengedjem magam, mert pillanatok alatt visszaszedem a kilókat.
Hozzáteszem, elkezdtem fogyókúrás szabályokat, diétákat betartani és mozogni amennyit bírok, de egy kis izomláznál több sosem volt. 1 dekát nem fogytam.
Inkább már meghalnék, az sokkal jobb. Úgyse nagyon vannak szeretteim, nem hiszem, hogy túl fájdalmas nyomot hagynék itt, ha meghalnék.
15/F
Komolyan mondom, hogy menthetetlen vagy, úgy kell neked, nem sajnállak!
Arra nem voltál képes, hogy beírj a gugliba 2 szót: sárga kapszula.
Rájöhettél volna, hogy az egy könyv címe, amely elmagyarázza az alapokat.
De nem, te még erre sem voltál képes, csak nekem válaszolni, hogy nem érdekelnek a kapszulák... Pfff!
15 évesen lehetne már annyi eszed, hogy utánanézz dolgoknak, pl. hogyan működik az emberi szervezet, hogyan lehet a testzsírt csökkenteni, mire jó az izomzat, igaz-e, hogy a kövér gyerekek felnőtt korban is kövérek (nem, pl. Schobert Norbi, aki amúgy nagyon nem bírok), stb.
Ha már itt kérdezel, akkor legalább a válaszoknak nézz utána!
Soha nem lesz belőled senki és semmi, ha ilyen 3T (tudatlan, töketlen, tehetetlen) vagy!
Előtted az élet, éljed, wazz!
(Én is ilyen voltam, de én felismertem, hogy csak és kizárólag én tudok rajta változtatni, soha senki nem fogja helyettem elvégezni a melót, mert egyszerűen nem érdeke, de a jó hír az, hogy a sikert is mindenki maga éli meg, saját magának okozza a legnagyobb örömet!)
Minek nézzek utána ha tele van ellentmondásokkal???
A Norbi se érdekel, az update termékeit is csak az tudja megvásárolni, akinek futja rá hogy 3-4x annyit költsön kajára, mint előtte.
Lehetne politikus is, annyira meggyőzően beszél egyébként, csak a valóságban az nem (vagy nem mindig) igaz.
Milyen ellentmondás van a Sárga kapszula c. könyvben?
(Gondolom még mindig nem vetted a fáradságot, hogy rákeress...)
A Norbi egy f.asz, én sem szeretem, soha nem venném meg egyik termékét sem, de élő példája annak, hogy kövér gyerekből igenis lehet vékony, sportos felnőtt.
Figyi, én befejeztem, nem lehet rajtad segíteni, mert nem akarsz magadon segíteni, nem akarsz változni, pedig tudod, hogy ahogy ma élsz az rossz.
Kifogásaid vannak vagy sikereid, a kettő együtt nem megy, ezen gondolkozz el.
Pápá
bármit mondanak semmit nem segítenek !
"nem a gyakorikerdes.hu a válasz ezekre" csak is magadtól kell rá jönni,hogy sportolni kell ha ennyire fontos neked akkor konditerem de ha nem megy egyedül akkor fizeesél személyi edzőt (én is le akarok fogyni -15 éves vagyok 162cm 77kg :( most fogok elmenni különböző sportra és egészségesen eszek) HAJRÁ! az AKARAT ERŐ A LEGFONTOSABB MEG A MAGABIZTOSSÁG :D sok sikert!!!!!!!!!!
Bár már látom régi ez a téma,
Részemről csak az jutott eszembe hasonló hejzetben voltam, én nem voltam ki akadva magamon, 10 13 éves korig hát kb 30 kilóval több voltam korombeli fiú gyerekek vékonyak voltak kb 50 kilosak voltak,én 70 75 kg az sem bántott ha suliban csúfoltak, voltam én minden dagadt hájpacni stb nem érdekel, nagyobb gondom volt azzal nyár közeledtével izzadtam nagyon csúnyán ki pirosodtam égett combom farpofám, combtövemnél, jött a jó idő iskolába is úgy jártam laza póló ugyan olyan hozzávaló laza bő rövid gatya, mivel jöt az az időszak hogy nem tudtam alsógatyát se fel venni, csak ez a bő laza pamut rövid gatya pólóval, mondák suliban hogy így még kövérebbek tűnök, ki akadva e miatt sem voltam, tényleg ducibnak tűntem, otthon szobámba meztelen voltam, ezen felül tömtem a fejem jól emlékszem a határ 13 evésen 80 kiló voltam, suli kezdés jó idő ugyan úgy mentem be suliba rövid gatya pólóval, volt egy kis nyikhaj srác szeretett be szólogatni többször be szólt, egyik beszólás mi van dagadt zsír golyó nincs rád normál ruha, nem érdekelt a beszólás valami új gyerek volt a suliban egy két hét el telt meg untam a minden napi beszólásokat, egyik alkalommal el csiptem montam mutatok egy érdekeset, volt simma pad mondtam feküdjön háttal le, meg is tette arcal plafon fele, na én fogtam pad végen a fejénél mögé álltam, meg fordultam le toltam a rövid gatyám csupasz fenékkel telibe rá ültem, majd utánna meg tanulta csend legyen, igen be keményitettem, sok szemétsége volt, közöltem hogy eleget halhattam a csúfolását mert kövér vagyok, közöltem egy hétig minden alkalommal, ezt meg kapja, tehát az hogy én elhízva voltam ugyan úgy el voltam, nem utáltam magam, bör pirosodással volt bajon, nyáron őrültem volt lehetőség meztelen lenni pl otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!