Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi okozhat ilyen mértékű...

Mi okozhat ilyen mértékű elhízást?

Figyelt kérdés

A napokban siettem valahová és elhaladtam egy hölgy mellett... Hát én rég lepődtem meg így. Ránézésre min. 180 kg volt. Eddig csak amerikai dokumentumfilmekben láttam ilyet.

Azt megértem, hogy 5-15 kg fel tud kúszni észrevétlenül az évek alatt. De 100-150 kg túlsúlyt hogy a fenébe tudnak felszedni az emberek? Azt már a szervezet se érezheti normálisnak. Mennyit kell egyáltalán ilyen súly megtartásához/eléréséhez enni?

Ezt már nem tudom besorolni a "husi vagyok genetikailag" kategóriába.

2011. jan. 14. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Elsősorban az evés.
2011. jan. 14. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
en is lattam nemreg hasonlot....csak en egy kisfiut.... lehetett max 10 eves.... vagy annyi se.....de h 150kg volt.. az biztos... jarni allig birt szegeny... meg mintha teljesen ki lett volna tomve valami parnaval..vagy en nemtom....de ez eleg szomoru sztem :(
2011. jan. 14. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazából evett,evett,evett és evett,semmit nem mozgott,simán fel lehet így hízni évente mondjuk 20-30 kilót,ha nem többet,vagyis pár év alatt felhízhat 180 kilóra.Igazából nem tudom,hogy hogy lehet úgy élni.Én se vagyok vékony lány,de tini korba lépve a hormonjaim megzavarodtak,majd nem jártam végig a dokikat.Már leadtam 20 kilót,most pedig még 25-öt szeretnék.De szerencsére rajtam nem látszik,hogy 90 kiló vagyok,mindenki azt mondja,hogy husi vagyok kb 80 kiló,pedig sajnos nem. :D 168 centimhez igencsak sok,de legalább meg van az akaraterőm. :) Az ilyen 180 kilósokat tuti lefogyasztanám ha orvos lennék..nem igaz,hogy nincs ideje naponta 2 órát először csak intenzíven gyalogolni,egészségesen táplálkozni és 120 kiló felé kocogni.Furcsák az emberek.Nem csak esztitikailag csúnya a súlyfelesleg,de egészségre is ártalma.Főleg aki 90 100-11
2011. jan. 14. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazából evett,evett,evett és evett,semmit nem mozgott,simán fel lehet így hízni évente mondjuk 20-30 kilót,ha nem többet,vagyis pár év alatt felhízhat 180 kilóra.Igazából nem tudom,hogy hogy lehet úgy élni.Én se vagyok vékony lány,de tini korba lépve a hormonjaim megzavarodtak,majd nem jártam végig a dokikat.Már leadtam 20 kilót,most pedig még 25-öt szeretnék.De szerencsére rajtam nem látszik,hogy 90 kiló vagyok,mindenki azt mondja,hogy husi vagyok kb 80 kiló,pedig sajnos nem. :D 168 centimhez igencsak sok,de legalább meg van az akaraterőm. :) Az ilyen 180 kilósokat tuti lefogyasztanám ha orvos lennék..nem igaz,hogy nincs ideje naponta 2 órát először csak intenzíven gyalogolni,egészségesen táplálkozni és 120 kiló felé kocogni.Furcsák az emberek.Nem csak esztitikailag csúnya a súlyfelesleg,de egészségre is ártalma.Főleg aki 90 100-110 kiló plusszal rendelkezik. :/

18L

2011. jan. 14. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:

ez egy öngerjesztő folyamat végeredménye.

sokféle oka van, én leírok mondjuk egy példát:

van egy kicsit kövérkés kislány, akik elkezd serdülni, látja, hoyg a barátnői körül már legyeskednek a fiúk, kitalálja, hogy elkezd fogyózni, hogy ő is tetsszen a srácoknak.

beleesik a jojo effektusba a buta villámdiéták miatt.

egyre idősebb lesz, talán az évek során akad is pár pasi, akivel lesz kapcsolata, de miután szakít telezabálja magát bánatában.

egyszer csak azt veszi észre, hogy elhagyta a 100 kilót.

rezignáltan azt mondja, hogy neki ez már úgyis mindegy és zabál amennyi belefér. hízik, hízik, és már annyira nem érdekli a dolog, hogy meg sem próbál lefogyni.

aztán egy napon a szíve, a mája, a veséje megunja ezt, és felmondja a szolgálatot.

szomorú sors...

egyébként azt mondom, hogy bárki le tud fogyni. valakinek kell orvosi segítség, mert már olyan mértékű a túlsúlya.

egyébként meg minél kövérebb valaki, annál könnyebb fogyni.

nem azt mondom, hogy egy nőnek szép, ha 80-90kg, de az már belefér egy olyan tartományba, ahol nem úgy néz ki mint egy partravetett bálna.

én most vagyok 85 kg, a 175 magasságomhoz. voltam már 100 kiló is, de szerencsére én a mozgást választottam, és nem a buta diétákat.

2011. jan. 14. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Főleg a "majd holnap.. (elkezdem a diétát,elmegyek kondiba" és a "ma van az utolsó nap (hogy megeszek 3 tábla csokit,hogy ruhafogasnak használtam a szobabicót) kezdetű gondolatok okozzák
2011. jan. 14. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Kapcsolódó történet: egyik barátnőm szülésznőként dolgozik, néhány éve ő mesélte, hogy egy hasonló súlyú nő bement szülni.

Barátnőm magában szörnyülködött, hogy úúúristen, ez azt jelenti, hogy legalább egyszer valaki lefeküdt vele.. Majd elgondolkodott, hogy csúnya dolog így ítélni, biztos valami súlyos hormonzavar a terhesség miatt.

Megkérdezte a nőt, hogy mennyit hízott a terhessége alatt. Mire a hölgy büszkén: "Csak 15 kg-ot!"

Ott is koppant az állam.

2011. jan. 14. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 18L..Amúgy tényleg néha szörnyű,hogy mennyire nem törődünk magunkkal.Beleértve magamat is.Átlag testalkatú voltam,formás,majd miután jött ez,ahelyett,hogy elmentem volna és helyre hoztak volna gyógyszerrel,úgy voltam vele,hogy mindegy,jó ez így.Majd hogy már nekem mindegy és így híztam még 10 kilót,mert nem érdekelt semmi.Napi édesség,evés éjszaka is ha éhes voltam stb.Aztán 1 éve elszörnyülködtem,hogy így senkinek nem fogok kelleni,hogy nézek ki és még fiatal vagyok.Ekkor hirtelen le is adtam 20 kilót,sok-sok mozgással,éhezni nem éheztem szinte soha.Ha éhes voltam megettem egy almát aztán kész.Majd leálltam,mert örültem hogy formásabb lettem valamilyen szinten.Nyáron sok kori,ingadoztak a kilók.Majd megismerkedtem a sráccal.Ő volt az első az életemben..De ő a vékony csajokat szereti,szerintem ezért lett vége,amúgy teljesen összeillünk.Átzokogtam napokat,szenvedtem és minden feketének tűnt.Majd most ismét rájöttem,hogy ahelyett,hogy sajnálnám a dolgokat,teszek az ellen,hogy szép vékony legyek. :) Arcom teljesen "korrekt",legalább legyen hozzá egy normális testalkat is.Most adtam magamnak nyárig időt,addig még le akarok adni 20 kilót..a 168 centimhez a 60 kiló,már egész jó,főleg,hogy a csontozatom is erős és nagyon vékony nem akarok lenni,csak átlagos testalkatú,akin van valami,nem csont és bőr.Az egész agyban dől el és az a szerencsés,aki még viszonylag időben észhez kap.És tényleg a többől a legegyszerűbb fogyni,nem lehet ezzel jönni,hogy "nem tudok fogyni".Jártam már a nagyon kövérek között és járok a kövérek között,és eléggé elítélem azt akik hagyják ideáig fajulni a dolgokat,főleg mikor még tovább.

18L

2011. jan. 14. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem tud annyit enni, hogy 180 kilósra hízzon, ehhez minimum pajzsmirigybetegség, hormonzavar vagy valami hasonló dolog kell.

Ahelyett, hogy mások felett ítélkeznétek, inkább söprögetnétek a saját házatok táján, szerintem nincs olyan ember, akinél mindig minden patyolattiszta.

2011. jan. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!