Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mandulaműtéttel meg lehet...

Mandulaműtéttel meg lehet sérteni a pajzsmirigyet? Okozhatja ez az elhizást?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de nekem nagyon nem hangzik valószínűnek. DE ha a pajzsmirigyed miatt aggódsz, beszélj a háziorvosoddal, ha elküld egy laborra, abból egyértelműen kiderül.
2010. szept. 13. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb 10cm vn közötte. Ha csak nem böllér végzi, akkor kizárt.
2010. szept. 13. 22:50
 3/5 anonim válasza:
Nem, mivel a pajzsmirigy a pajzsporc előtt van.. Igencsak nagyobb bajod is lenne, ha azt egy sima mandulaműtét alatt megsértette volna az orvos.. mondjuk háromszor belefulladtál volna a saját véredbe.. A mandula a garatban van a pajzsmirigy meg a gégén, ráadásul elöl..
2010. szept. 13. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A pajzsmirigyproblémád okozhat elhízást. Menj el háziorvoshoz, és mondd el, mi a bajod, fog vérvizsgálatot kérni.

Nálam is így kezdődött: azt hittem, pajzsmirigybeteg vagyok, kiderült, cukorbeteg, és csak egy nagyon pici pajzsmirigy-alulműködésem volt (családi örökség). Híztam egy hét alatt 10 kilót úgy, hogy diétáztam, mozogtam stb. Ok nélkül nem tud meghízni az ember, ok nélkül diéta mellett nem lehet hízni...

Nézesd meg magad.

2010. szept. 14. 05:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy igen, de a manduládnak semmi köze hozzá.
2010. szept. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!