Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani egy hatásos...

Tudnátok ajánlani egy hatásos étrendet?

Figyelt kérdés
Le kellene fogynom kb.20 kilót,de nehezen megy,nem tudom miket is ehetnék?Az a helyzet,hogy egy hipermarketben dolgozom,a húspultban,és ott elég sokat kell cipekedni. Pakolás,rakodás,egyebek.Egy-egy hétvégén több tonnát is megmozgatunk.Valami olyan étrendben kérném a tanácsotokat,ami adna elég energiát ahhoz hogy ne álljak fejre a pult mögött az éhségtől,ugyanakkor a fogyókúrámban is segítene.Az a baj,hogy egy műszak alatt csak egyszer tudok enni,mikor szünetem van,mivel értelemszerűen be a pult mögé kaját nem vihetünk.Így délelőtt 10-körül,délután pedig 6-körül tudok enni.Reggel nem is eszek,mert fél hatra járok,és öt körül nem vagyok még éhes.Olyan tanácstalan vagyok,mert 1 hónap alatt fogytam 4 kilót,de már két hete semmit.
2013. szept. 28. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ott vagy a húspult mögött.. a világ legtáplálóbb kajái vannak karnyújtásnyira tőled, okos tekintetű állatokat kaszabolnak le, hogy a jó kis izomszöveteik, szerveik egy hűtőpultban végezzék.. működtessék a húsipart és nem utolsó sorban: tápanyagbombát adjanak például neked (meg munkát).

Esetleg ketogén táplálkozás alapján dobjál be sok zsírt, fele annyi fehérjét.. és napi 2 étkezés elég is lesz. Van egy átállási szakasz amikor a cukorevéshez szokott szervezet kicsit beszédül a hirtelen váltástól, de nem baj. Utána sokkal minőségibb és hatékonyabb módon fog működni a szervezeted, ritkán leszel éhes és több energiád lesz. Olvass utána.

2013. szept. 29. 07:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,utánanézek ennek a módszernek.
2013. okt. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!