Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudok adni 13 kg körül...

Le tudok adni 13 kg körül belül 3-4 hónap alatt, ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

175 cm magas vagyok és 65 kg a célom pedig az 52 kg ,de meg lennék elégedve az 55 -el is. A válaszokat előre is köszönöm. :)

20/L

2013. szept. 28. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
elv h normálisan -0.5/hét * 16 hét az csak 8kg ,a 4. hónapnál de lehet ez szerintem simán több is őőőő nem tom mennyi kaloria kell neked sztem 2000 körül lehet / nap , ha már eémész futni pl amargit szigetet ami 5.3 km hosszu akkor az már -4-500 cal-t elégetsz minden másnap akár és ha tartot h kevesebb kaloriát viszel be mint amennyit kéne h megtasd a súlyod akkor igen , de ehhez egyél napi 5-6x ne menjen le a vércukorszinted, anyagcseréd ne lassuljon le , igy lemegy a zsir idővel , és minőséges kajákat egyél , zsirosat ne meg amibe magas a szénhidrát , figyél be sok fehérjék , sok sikert :)
2013. szept. 29. 01:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Bár lennék ennyi kg! :)

Én 170 cm vagyok és tavasszal voltam 80 kg, kajára figyelve azaz cukor nem, liszt alig, egy hónap alatt 5 kg lement. Most szept.1-től újra nekiálltam ugyanígy kajálva. Saláták natúr joghurtos öntettel, csirkemell roston, fűszer mehet rá, párolt zöldségek, sovány tejtermékek, néha teljes kiőrlésű pékáru. Rossz mert édes szájú vagyok, néha csalok egy túró rudival. ;)

No meg most futok egy hónapja heti 3-szor. 71 kg vagyok, tehát megint lement 4 kg. Heti fél-egy kg mínusz az egészséges. 65-öt ha elérem az tök jó, de 60 a célom. Mondjuk én 39 éves vagyok, az is számít. És hogy kinek milyen erős a csontja, mennyi izom van rajtad.

2013. szept. 29. 11:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a kettőtök válaszát. :) Hasznosak voltak számomra. Kedves második Neked sok sikert kívánok a célodhoz ,biztosan hamarosan el is éred. :) Egyébként viszonylag vastag csontozatú vagyok,de van rajtam elég sok zsír úgy érzem ,tulajdonképpen elég lusta voltam sportolni. Eddig csak kirándultam és sétáltam . De kifogok járni futni meg otthon össze állítok gyakorlatokat.
2013. szept. 30. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
UI:-8 kg-nak is örülnék azt hiszem már azzal is meg lennék elégedve...:)
2013. szept. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!