Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült lefogynod,...

Hogyan sikerült lefogynod, mit ettél, diétáztál és mozogtál-e valamit, mennyit?

Figyelt kérdés

Légyszives írd le hány éves vagy, férfi vagy nő, cm/kg induláskor és végeredmény. És hogy mennyi idő alatt?

Csak kiváncsi vagyok ki hogy csinálja, meg hátha ötletet merítek, vagy lesz aki ebből kap segítséget. :)

2013. szept. 26. 19:20
 1/3 A kérdező kommentje:

Én tavasszal még 80 kg voltam a 168-170 cm magasságomhoz, 39 éves nő vagyok. Aztán májusban leadtam 5 kg-ot, tehát 75 lettem, úgy hogy próbáltam nem enni kenyérfélét, cukros, lisztes kajákat. Tartottam is utána a 75 kg-ot. Most 4 hete újra nekiálltam, de most heti 3 alkalommal futok, illetve inkább kocogok is, mikor mennyit bírok, a legrosszabb 15 perc volt, a legjobb (kipihenten) 50-55 perc.

60-65 kg szeretnék lenni, de nem baj ha lassan adom le, talán tartósabb is. Most 72 kg vagyok, és egyelőre úgy érzem nem akarom feladni, a végső dátum karácsony, akkor vagy sikerül addigra, vagy megpihenek kicsit. :D

2013. szept. 26. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Először 5 után nem ettem. (hülyeség)

Aztán 1500 kcallal fogyóztam (hülyeség, ha szar dolgokból viszed be. rájöttem, hogy a 200kcal 0,5 l gyümölcslét nem fér bele..:D)

Aztán próbáltam úgy 1500-al fogyózni, hogy azért jobban is lakjak, + tornáztam minden nap 30 percet, utána 2naponta 1 órát a 30 perccel váltakozva.+ néha kocogás

Aztán nyáron zseniálisan felpörgettem az anyagcserém napi 6 étkezéssel, egészséges dolgokból, és napi 2-3 óra edzés. (ebből heti 2 kondiban) utána még otthoni súlyzós edzést is beszúrtam.

Elhagytam TELJESEN a kenyér minden formáját, és a rizst, krumplit, tésztát is.

Csak hogy alátámasszam, hogy miért hülyeség ahogy kezdtem, leadtam 6 hónap alatt 8 kg-t. (ja, lassú fogyás..:))

Utána másfél hónap alatt 6-t.:)

Érzékelhető.:D

168/52 (jelenleg 52,5 körül,mert múlthét hétfő óta tömegnövelés zajlik ám:))

És 66,5ről kezdtem.

Ja és 18/L

2013. szept. 26. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Én csináltam két éve a 90 napos diétát, igaz 2 hónapig bírtam és leadtam 10 kg-ot, de baromság ez a diéta!!!

Aztán idén már egy hónap alatt 5 kg ment le, de a tizes sajnos visszamászott rám, úgyhogy onnan indultam ismét, 80 kg-ról, úgy lettem 75 kg.

Nem tudományos alapon csináltam, csak minél kevesebb lisztes, cukros dolgot ettem, husi, saláták, gyümölcs tette ki az étkezéseimet. Akkor nem sportoltam semmit, lusta tipus vagyok. :)

Most újra neki álltam fogyózni, vagyis folytatom. Ugyanúgy étkezem hogy kevesebb lisztes kaja, nézem ha tudom a szénhidrátot. Ja és futok heti 3, de minimum 2 alkalommal. Meglátjuk hogy sikerül-e 60 kg-ra lemennem karácsonyra... :)

2013. szept. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!