Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Másodjára sokkal nehezebb az...

Másodjára sokkal nehezebb az atkins-sel sikert aratni? Ti hogy vagytok ezzel, már aki Atkins-elkötelezett.

Figyelt kérdés
5 éve lefogytam 73 kg-ról 48 kg-ra Atkins diétával könnyedén, sporttal együtt 4-5 hónap alatt, azóta elengedtem magam, és visszajött 66 kg-ra a súlyom, de nem is mozgok, ám a diéta második nekifutásra nem akar működni, egyéb betegségem miatt nem végezhetek aktív mozgást.
2009. nov. 6. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3x estem neki, mert elengedtem magam nem egyszer, és mindig sikerült visszafognom, és mostmár tartom a diétát rendesen. Csak ezzel a diétával 35 kilót fogytam szépen lassan. Mindenkori nekifutással bevált nekem, szerintem nyugodtan ess neki, nem egyből szaladnak le a kilók.

2009. nov. 6. 13:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, köszi szépen a biztatást, lehet lustább vagyok,mint régebben. Akkor több időm volt rá, mint most munka mellett.

Ezek szerint akkor van eredmény többszöri nekifutás után is.

2009. nov. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!