Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Atkins diétáról vélemények?

Atkins diétáról vélemények?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Atkins tata túlsúlyosan és szívbetegen haldoklott egy hétig a kórházban, mielőtt feldobta a pacskert....ennek ismeretében, szerinted jó a diétája? ;)
2010. nov. 29. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Hallottál a Dukan diétáról ?

szerintem jobb, nincs zsír benne, hanem húst eszel 2 napig: -5 kg, húst eszel 5 napig:számold ki

viszont nem a kilók a lényeg, hanem az,hogy ez zsírból megy és mivel annyi húst eszel amennyit akarsz és zsírszegény joghurtot, hogy nincs yoyo mivel nem koplalsz

2010. nov. 29. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

20:42- Pont annyira vagy okos, mint a legtöbb magyarországi ember, azaz hadd ne írjam le mennyire

Atkins megcsúszott a jégen, belső vérzése lett és ebbe halt bele

2010. nov. 29. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
szövegértelmezési problémáid vannak, sehol nem írtam, hogy a túlsúlyába és szívproblémájába halt bele...bár valószínűleg nem taknyolt volna el, ha nem egy hájas disznó lett volna és a vérkeringése normális lett volna ;)
2010. nov. 29. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

20:47-Nekem tökéletes a szövegértelmezésem,de nem érdemes szószerint értelmezzek mindent,mert a legtöbb magyarországi mégcsak helyesen sem beszél olykor, nemhogy még helyesen is írna (és nem a nyelvtanra gondolok,hanem a logikára)

Namostmár, szerintem neked sincs több logikád,mint az átlagnak,csak próbálod magad kirántani a sz*rból :-)

ne próbálj átverni,úgysem sikerülhet

A másik dolog:egy jó tanár/edző nem feltélenül egy jó játékos is(most olvass a sorok között,ha okosnak hiszed magad)

A harmadik dolog:az Atkinsnál van jobb diéta szerintem,amint írtam az első hozzászólásomban

2010. nov. 29. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legellentmondasosabb dieta.en magam ugyan nem probaltam ezert nem akarok egyertelmuen mellette vagy ellene beszelni.de sztem tul extrem modon lecsokkenti a szenhidratokat,amire pedig igenis szuksegunk van (persze a jo osszetett szenhidratokra gondolok,nem a cukros sutikre), es tulsagosan megengedi a zsir fogyasztasat es azon belul is a telitett zsiroket.a hosszu tavu hatasa meg nem ismert.azt olvastam h kisse rostszegeny,es a behatarolt tejtermek,zoldseg es gyumolcs fogyasztasa vitamin es asvanyi anyag hianyahoz vezethet.de erdemes lenne meghallgatni vkit aki csinalta.ja meg sztem eleg maceras lehet ezekkel a fazisokkal.es kerdes h meddig tartod a formad miutan abbahagytad.
2010. nov. 29. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
fenntartom, hogy erős szövegértelmezési gondjaid vannak... XD
2010. nov. 29. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

22:06- Csak szeretnéd

Egyébként milyen szakra tanulsz,csöves? Ó várj,még oda sem vennének fel valószínűleg

Sz*r lehet ilyen kegyetlenül balf*sznak lenni,mint te

2010. nov. 29. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Atkins megcsúszott a jégen, belső vérzése lett és ebbe halt bele"

Ezt nem hiszem el. Ekkora ésszel jégre lépett?

2010. nov. 29. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:
én próbáltam az Atkinst és azt kell mondjam hogy nagyon is működik. nekem túl szigorú volt(hiányoztak a gyümölcsök, mivel én rengeteg gyümölcsöt eszek) ezért csak pár hétig csináltam, de volt eredménye. azóta átalakítottam nekem megfelelőre és így is lehet vele fogyni szépen. én sosem megyek 50 gramm szénhidrát alá, de az alapelveim hasonlóak. kevés szénhidrát sok fehérje. szóval ha figyelsz a szénhidrátbevitelre akkor nem is kell szigorú atkins diétát csinálni és mégis fogysz.
2010. nov. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!