Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Box + 15 perc futás elééég-e?

Box + 15 perc futás elééég-e?

Figyelt kérdés

Üdv! 17 éves 104kg os fiú vagyok. Járok boxolni ott elég jól megizzadok, az tart másfél órán keresztül. Box után arra gondoltam, hogy kezdetben 15 percet majd később többet futnék. Régen bevált akkor semmi diéta éjszaka ettem lement egy 10 es. :)

Ha délután kettőig eszek mindent utána már csak vizet iszok. Kb fél év alatt mennyi felesleg megy le? + az még hozzá hogy hétvégén szoktam piálgatni :)..

!!! TUDOM, HOGY A DIÉTA + NO PIA LENNE A LEGJOBB DE ÍGY MENNYI MEHET LE? !!!

17/F

2009. nov. 5. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz kérdés. Először is hány kg szeretnél lenni? Miket eszel? Mennyire iszol be hétvégén? Éjszaka jó lenne ha inkább aludnál, nappal egyél. Délután is jó lenne ha ennél, én pl levest zabáltam 2 hónapig, kicsit tovább. Heti hányszor jársz boxolni? Ha ezekre válaszolsz, akkor talán lesz valami fogalmam róla, de addig nem! Sry
2009. nov. 5. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi. 85kg szeretnék lenni, heti 3x járok boxedzésre, futást azt a maradék két napra terveztem.

Hétvégén 6-7 felest szoktam meginni van mikor mellémegy egy kis anyag(:S).

Nemtúl biztató de na ;D

2009. nov. 6. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, az komoly munka lesz, szerintem számolj legjobb esetben is minimum 3 hónappal, de inkább fél évvel, és akkor elvileg még nem is egészséges! A piát meg ha tudod csökkentsd, kben nem sokat ér amit csinálsz szerintem!

Sok sikert!

2009. nov. 7. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!