Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amikor valamikor normál/kevés...

Amikor valamikor normál/kevés testsúlya van (magasságtól függően pl.50-65 kg) miért akar lefogyni?

Figyelt kérdés

Én fogyózom éppen, és azokat is megértem teljesen akik ténylegesen ducik, dagik, kövérek és fogyni szeretnének. Pl. akin van 10-20-30-40-50, stb. kg fölösleg, az oké, rendben van.

De én mivel túlsúlyos vagyok (de éppen jelenleg is teszek ellene) csodálkozok azon, h a kis súlyúak hova akarnak már fogyni? Nem értem. :) Ha sikerülne lefogynom nekem is pl. 65 kg-ra, akkor én is még annál is vékonyabb akarok majd lenni? Nem értem ezt.. elmagyaráznátok a logikát?

2013. szept. 21. 01:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
171 cm vagyok és szeretnék leadni 6 kilót a 66 kilómból. miért? mert mindig 58 körül mozogtam 21 éves koromtól-most 30 vagyok. A terhességemet 60 kilóról kezdtem és szeretném újra ezt a súlyt, mert akkor újra szépen állnának rajtam azok a ruháim, amiket most nem veszek fel, mert a fenekem, combom nagyobb...az elégedettséggel kapcsolatban lehet valami, mert ha belegondolok bizony sokszor 58 kilósan is azt hittem kellene itt ott fogynom, de az inkább nálam is a kevés sport miatt lehetett..ez van. most egyébként sokkal elfogadóbb vagyok magammal szemben. korábban mikor már egyszer volt több plusszom minden gondolatom ezen forgott, most meg néha zavar, bánt, de az idő nagyrészében magasról tojok rá, gyönyörködöm a fiamban és hogy a testemből táplálhatom! :-)
2013. szept. 21. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:

5. vagyok.:)

Hát igazából nem elkezdeni, hanem máshogy edzeni. Eddig rengeteget cardioztam, most erősítek meg súlyzózok. Amúgy nincs relatíve rossz alakom, csak közel se olyan mint ami NEKEM tetszik.:)

2013. szept. 22. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:
mert a kiló nem jelent semmit. attól még itt-ott lehet zsíros az ember,s az bizony csak diétával fog lejönni. nekem pl. pocim van, s mindig is volt, 48 kilósan is. a munkatársaim szerint nincs semmim (persze, felöltözve nem látszik), a tesóm meg rámszót, mikor bicajozni voltunk, hogy nagy a hasam (mert a feszes bicajosruhában kidudorodik:)
2013. okt. 22. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!