Kifogás? Hogy kezeljük?
Akárhányszor fogyókúrába/életmódváltásba aki ahogy hívja kezdenék mindig rengeteg kifogást találok. Pl most
- jövő héten meg vagyok hívva egy ivós borkostolós dologra és ugye ez nem tenne jót a fogyókúrámnak főleg az ottani kajálás és nem fognak nekem külön főzni és lehetőségem nem lesz rá--> vendégség Ez lenne 3 nap. Akkor utána bulizni hívnak el ott is ivás és azért nem mondhatok le mindent,meg rosszul is érezném magam..közbe jönnek utazások,szalagavató jaj már megvan a ruha ha most nekiállok mi lesz a ruhával.. Stb. ezeket hogyan kezeljem?
Kúrát csinálni eleve rossz ötlet, aztán meg nem fogod tudni hogyan tartsd meg a súlyod. Egészséges táplálkozásra kéne áttérni örökre és többet mozogni, azaz életmódot váltani. A test mindig az életmódhoz alkalmazkodik ,kúrák után csak az a kérdés hogy egy hónap alatt jön vissza vagy egy év alatt.
Függetlenül az ivástól, alapvetően az határozza meg az alakod hogy hogyan táplálkozol. Ha alapvetően jól, de vannak hátráltató tényezők, vagy ha eleve rosszul, mert "úgyse lenne tökéletes" aközött ég és föld a különbség eredményben. Szóval ezek tényleg csak kifogások, helytelen hozzáállás. Minek kajáljak jól ,úgyis iszok néha, minek vegyek levegőt úgyis elfogyik egyszer. Szalagavatóra meg gondolom kicsit bentebb lehet venni a ruhából ha úgy alakul, de 2 hónap alatt nem lehet akkorát változni ami már gondot okoz, max ha valami idióta koplalós fogyókúrával jojózol.
Döntsd el akarsz-e változtatni bármin is. És ne az ideákat nézd, hogy változtatni illene magadon, és elhozni a vilégbékét.. nézd meg valójában mit akarsz.
Valójában nem akarsz változtatni mert túl sok lemondással járna számodra. És nincs is ezzel semmi baj.. majd később lehet máshogy fogod gondolni :)
Nem értem a problémádat.
Ha jól értem, akkor nagyjából hetente 1 olyan nap van, amikor nem tudsz (nem akarsz) "fogyózni", akkor mi akadályoz meg abban, hogy a többi 6 napon csináld?
Az oké, hogy lassabb lesz a fogyásod és később éred el a célod, de el fogod érni, ha csinálod.
Ha viszont nem csinálod, akkor sohasem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!