Milyen tapasztalatotok van a káposzta-leves diétát illetően?
Én csináltam!
Az, hogy mennyire egészséges és jó a szervezetednek... na erről inkább ne beszéljünk. Engem is elcsábított az a sok-sok kg amit fogyhatsz tőle, ha betartod. Olyan lendületesen fogtam hozzá, hogy hihetetlen. "óóó hát ez még finom is! Simán eszem ezt egész héten".
Lótúrót. A harmadik nap sírtam, miközben a hányással küszködve próbáltam magamba tömni. Nem ment. Bezabáltam rántott húsból és késő éjjel arra ijedtem fel, hogy ennem kell mert éhen pusztulok. Rémálmom az a diéta!
Nem a káposztával van a gond hanem hogy a legalapvetőbb tápanyagokat nem viszed be ha csak azt eszed. Mondjuk ez valamilyen mértékig az összes idióta divatdiétára igaz. Ha nincsenek alapvető tápanyagok nem működik jól a test, csökken az energiafelhasználása, kimeríti az izmokat stb.
A zsírvesztéshez azt kell csinálni amit az első is leírt. Minden tápanyag kell jó minőségben, de szénhidrátból és telített zsírból csak kevés.
A káposztaleves nagyon finom, csak meg kell sózni rendesen. (A sótól nem hízunk, csak esetleg több víz marad rajtunk, de akinek jó a szíve meg a veséje, annál még ez sem igaz.) Csak ajánlani tudom, normális mennyiségben, vasárnap ebédre, közvetlenül a sült csirkemell elé, amit salátával fogyasztasz.
Fogyókúrának viszont nem alkalmas, csak a vizet hajtja ki belőled, illetve ha nem eszel semmit (amit írnak a leves mellé, az semmi), kiürülnek a beleid, attól lehetsz könnyebb pár kilóval, de ezt csak addig tart, amíg koplalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!