Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Formásabb fenék? Hogyan?

Szöszi1994 kérdése:

Formásabb fenék? Hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretnék sokkal feszesebb kisebb és formásabb feneket. Hogyan érhetem el könnyen? Kérlek segítsetek!
2009. nov. 4. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fuss heti 4x, és emellett Rubint Réka popsiformáló gyakorlatai. Itt lekaphatod:

www.barbara-dvd.blogspot.com

2009. nov. 4. 22:19
 2/7 anonim válasza:
70%
Leg Magic > csodákra képes!
2009. nov. 4. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Guggolás is tökéletes popsiformáló. Csinálj meg naponta, kétnaponta 3X8-at, majd fokozatosan növeld az adagot, hogy minél többet bírj. Én 3X15 csinálok minden másnap... van eredménye! Ha akarod fokozhatod súllyal is, amit ki tartasz magad elé miközben guggolsz.
2009. nov. 5. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Bocs, hogy belekérdezek, de mit csialjak, ha a térdem miatt se a futás, se a guggolás nem megy (nemrég operálva, még legalább fél évig kimélni kell), van valami térdkimélö ötlet?
2009. nov. 5. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a mini steppertől lett nagyon formás és kemény a fenekem, naponta fél órát csinálom , minimum.
2009. nov. 5. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

7:44esnek

négykézlábra állsz, majd az egyik lábad felemeled úgy, hgoy a térded 90 fokba legyen behajlítva és emelgeted úgy, hogy vízszintesnél alább ne essen a combod. Csinálj mindkét lábra 3X10-et majd emeld fokozatosan.

Lehet kapni bokára rogzíthető súlyokat is, egy idő után ezzel is fokozhatod a gyakorlatot.

2009. nov. 5. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
15:37-es köszi, a 7:44-es vagyok.
2009. nov. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!