Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki kezdené el velem a Level...

Ki kezdené el velem a Level Diétát? Vagy esetleg valami mást? 20éves vagyok 163cm/60kg

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeretnék fogyni,szívesen csinálnám veled!

2009. nov. 4. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia utolso.Irsz nekem privit?
2009. nov. 4. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Te írj nekem! Én nem tudok neked:S
2009. nov. 4. 21:26
 4/5 anonim válasza:
Én kipróbálta a level diétát és mondanom se kell, hogy sz@rt sem ért. (már bocsánat a kifejezésért) Én 4 kilót szerettem volna össz-vissz fogyni. Szerintem csak kínozzátok magatokat ezzel. Mellesleg semmi energiám nem marad estére. Így a mozgást elhanyagoltam mellette, pedig előtte mozozgtam intenzíven. Lehet, hogy egyénfüggő a diéta, de nem ajánlom.
2009. nov. 5. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 3. napja csinálom. Legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem vagyok éhes és jól esik az a kaja amit ehetek. Sokkal jobb a közérzetem és energikusabbnak érzem magam.

Nem mindegy mennyi súlyfeleslege van valakinek. Többől többet lehet fogyni egységnyi idő alatt.

Nem mindegy milyen étkezési szokásai vannak az embernek. Hagyományos magyaros kaja után a Level valszeg kínszenvedés. Én eddig is sok zöldéget, gyümit ettem. Nekem nem gond hogy egy fej salátát kell megennem. Meg az se' ha nem ehetek kenyeret. Szeretem a tejfölt, a narancsot, eddig is csak teát meg kávét ittam, utálom a cukros, szénsavas üdítőket.

Szóval nem mindegy honnan indul az ember....

2009. nov. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!