Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges ez? Help

Hogy lehetséges ez? Help

Figyelt kérdés

Hogy van az hogy valakivel egy a magasságom.. egyformák vagyunk centibe is (mell,derék,csípő,comb), és mégis 10 kgval nehezebb vagyok nála? nem nézek ki ducibbnak, izmosabb vagyok szerintem,de kétlem hogy 10 kg izom lenne rajtam,és borzalmas érzés ilyen súlyosnak lenni.

hogy van ez?

2013. szept. 15. 13:23
 1/3 Sinead ***** válasza:
Több izom van rajtad, vékonyabbak/vastagabbak a csontjaid, stb. puszta genetika. Ne a súlyt figyeld, hanem a méreteket. Lehetsz 60 kilóval is szép vékony, ha nem zsír van rajtad. :)
2013. szept. 15. 13:32
 2/3 anonim válasza:

Alkat kérdése, erősebb csontozat.

Amúgy te nem tudod magadat hasonlítani máshoz, olyasmi ez mint a tükör, amiben pl. ducibbnak vagy soványabbnak látod magadat mint az elvárásod. Külső szemlélőtől kérj véleményt.

Ha jól érzed magadat így, akkor nincs ezzel probléma, fogadd el és ennyi.

Ellenőrizheted a BMI-det, és nagyjából viszonyíthatsz az átlaghoz.

2013. szept. 15. 13:32
 3/3 A kérdező kommentje:
több zsír van rajtam a kelleténél amit igyekszem is leadni diétával és sporttal,de kövér nem vagyok,inkább husinak mondanám magam. de egy barátnőmmel akivel kifejezetten hasonlítunk arcra is,meg testre is(sokzták kérdezni hogy testvérek vagyunk-e?).. és lemértük magunkat mindketten centikbe,1-2 centi eltérések vannak,de kgba ő 10-el kevesebb nálam,és nem tudom megérteni miért,eléggé bántja a kis lelkem:D
2013. szept. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!