Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

166 cm és 65 kg vagyok. Mennyit kellene fogynom, hogy jól nézzek ki?

2013. szept. 15. 11:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%
Egészséges súlya van, és 10-20 év múlva egészséges cukorbeteg lesz, egészséges inzulint fog szedni és a gyógyszerésze egészséges bmw-vel fog járni a pénzből.
2013. szept. 15. 12:50
 12/26 anonim ***** válasza:
39%
Én úgy 6-7 kilót dobnék le a helyedben. Én is 166 vagyok, és 58 kilósan érzem magam jól. Táplálkozás-harcművészre pedig annyira nem kell haragudni, mert kicsit nyers a modora, de biztos, hogy az ő módszerével nagyon könnyű fogyni. Igyekezz kevesebb szénhidrátot enni. Persze én se bírnám teljesen kizárni, de csökkenteni lehet, közben nem kell éheztetni magad. És persze sportolj.
2013. szept. 15. 12:54
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

TaplalkozasHarcmuves tudom, hogy sokat tudsz, de azért ne vidd már túlzásba.

65 kg simán lehet úgy is valaki, hogy egészségesen eszik.

Ráadásul attól mert valaki sok édességet eszik, nem biztos, hogy cukorbeteg lesz (több esély van rá, de attól még nem biztos hogy az lesz)

Másrészt egészséges étrend mellett is lehet valaki cukorbeteg, ha hajlamos rá.

2013. szept. 15. 12:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Csípőtájékon van felesleg, de nem vagy kövér. Nekem ugyanezek a paramétereim, de nem oszlik ilyen szép homokórásra, nekem a hasamon van, ami neked a csípődön.
2013. szept. 15. 13:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Karod, lábad nincs?

Ennek így mi értelme van?

Ha befotózom a felsőtestem, én is megkapom, hogy "menj már, hol van rajtad felesleg, tökéletes vagy!"....

ám ha "hozzácsapom" a többit...

2013. szept. 15. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy kövér és jó az alakod, de igaza van az utolsónak, teljes alakos képet kellett volna feltenned
2013. szept. 15. 13:39
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

13. válaszoló, láttad a képet róla?

Én csak annyit írok, hogy pontosan látszik rajta, hogy nyomatja a szénhidrátevést. Van akin nem látszik, rajtuk is lehet szervi zsírosodás, amire egyébként semmi szükség nincs.. de neki konkrétan a bőralatti zsírja is értelmetlenül sok. Mire kell vajon neki? Semmire. Csak azért van, mert olcsó kenyeret vagy süteményeket.. stb. eszik.

Felőlem egyen, csak a kérdésére válaszoltunk..

2013. szept. 15. 13:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is ilyen adatokkal rendelkezem (165/64), de ha ilyen derék-csípő arányom lenne, a f*$zom akarna fogyni.
2013. szept. 15. 14:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Latszik, hogy a hasadon es a csipodon van felesleg, de nem vagy kover. Mondjuk jobban lehetne velemenyt alkotni, ha egy egesz alakos kepet toltenel fel, ahol a karod es a labad is latszik!
2013. szept. 15. 16:59
 20/26 anonim ***** válasza:
nem kell fogynod, így is jól nézel ki, ha nagyon akarsz max 5 kilót
2013. szept. 17. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!