Mi számít drasztikus fogyásnak?
Kicsivel több, mint 1 hónapja költöztem el otthonról, külföldre. Ezalatt az idő alatt vagy 7 kg, vagy 10 kg ment le rólam (azért írom ezt, mert mielőtt kijöttem volna, lemértem magam, csak lehet rosszul emlékszem a kezdőpontra).
Annyi változás van az életemben, hogy reggelizek és délben vagy van időm ebédelni, vagy nincs, de ilyenkor is eszek legalább 2 gyümölcsöt és fél 6 körül van a rendes, nagy "estebéd", amikor tényleg normális főtt ételt eszünk. Utána még szoktak 8 körül enni, de azt kihagyom, otthon sem szoktam akkor enni.
Illetve hétközben is, de inkább hétvégén rengeteget sétálok. Hétvégente mindennap megyek 22-25km-t, hétköznapokon pedig 11-13 km-t.
Többen otthon aggódnak értem... pedig nem érzem azt, hogy baj lenne.
Szerintetek a fentiek fényében az én fogyásom drasztikus?!
Köszi a választ!
Otthoniak csak képen láttak, még van 1 hónap, amíg hazalátogatok... :) De nyaggattak, hogy most már mérjem le magam.
Igazából nem vagyok stresszes. Ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott még soha nem voltam, mint itt, ahol most élek.
A mozgás pedig szinte hiányzik, ha nem sétálok mindennap. Ma is sikerült 20-22km-t kutyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!