Egy barátnőm rengeteget eszik, de mégis szupervékony? Hogy csinálja?
Ilyen az anyagcseréje, ez nem biztos, hogy szerencsés, mert például egy betegség esetén, amikor nem tudja azt a rengeteg táplálékot magához venni könnyen bajba kerülhet.
Egyébként, a korral neki is be fog lassulni a szervezete, és akkor hirtelen lufi lesz, mert a kajálásán nem fog tudni változtatni.
Én is ilyen vagyok, pedig nem sportolok semmit. Okohatja gyors anyagcsere, de néhány esetben a pajzsmirigy rendellenes működése is. Amúgy nekem is az a vágyam hogy csak néhány kilót hadd hízzak, mert a 165 centimhez kicsit kevés a 46 kg. De ez van, anyukám is ilyen volt, amíg nem szült, most sem kövér, de nem is nádszál vékony.
És ne higyje azt senki, hogy jó ilyen vékonynak lenni. Egy csomó ruhát pl ezért nem vehetek fel.
Nekem is volt egy ilyen baratnom, baromira irigyeltem, pedig o is mindent megtett, hogy hizzon. Iszonyatos mennyisegeket evett mindenbol, de nem hizott. Az o anyagcsereje is gyors volt.
Aztan ferjhez ment, es utana - lass csodat, felszedett jo par kg-t, minden erofeszites nelkul, es azota nem gizda (mar bocs a kifejezesert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!