Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy barátnőm rengeteget...

Egy barátnőm rengeteget eszik, de mégis szupervékony? Hogy csinálja?

Figyelt kérdés
hetente kétszer röplabdázik, ami nem hiszem, h sokat számít ahhoz képest, h minden órában eszik, és a salátáról azt se tudja, micsoda. van olyan nap, amikor mcdonaldsot reggelizik és ebédel. nem hánytatja magát meg semmi ilyesmi. elég idegesítő. lehet, h valami baja van? vagy lehet ettől?
2008. júl. 3. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alkati kérdés. Nagyon gyors az anyagcseréje. Nekem egy bnőm és 2 barátom van ilyen kaliberű. Barátnőm inkább azért sír, mert nem tud hízni akár mennyit eszik.
2008. júl. 3. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen az anyagcseréje, ez nem biztos, hogy szerencsés, mert például egy betegség esetén, amikor nem tudja azt a rengeteg táplálékot magához venni könnyen bajba kerülhet.

Egyébként, a korral neki is be fog lassulni a szervezete, és akkor hirtelen lufi lesz, mert a kajálásán nem fog tudni változtatni.

2008. júl. 3. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen barátnőm. A csaj egyáltalán nem eszik zöldséget, csak húst és tésztát, esetleg rizst. És nagyon vékony (nem extrémen, hanem egyszerűen tökéletes alakja van), magas, szép. Tanévben kosarazik, de csak heti egyszer, a suliban. 18 éves. Hát van ilyen. Én meg csak irigykedek rá így szülés után, hogy hogy lehet így kinézni ilyen étkezés mellett. Gyors anyagcsere és alkat kérdése.
2008. júl. 3. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen barátnőm,lényegében Mc'donaldsban és Fornettiben él...ő még csak nem is sportol,de a 36-os ruha is nagy rá...genetika..
2008. júl. 3. 11:07
 5/6 anonim válasza:
39%

Én is ilyen vagyok, pedig nem sportolok semmit. Okohatja gyors anyagcsere, de néhány esetben a pajzsmirigy rendellenes működése is. Amúgy nekem is az a vágyam hogy csak néhány kilót hadd hízzak, mert a 165 centimhez kicsit kevés a 46 kg. De ez van, anyukám is ilyen volt, amíg nem szült, most sem kövér, de nem is nádszál vékony.

És ne higyje azt senki, hogy jó ilyen vékonynak lenni. Egy csomó ruhát pl ezért nem vehetek fel.

2008. júl. 3. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen baratnom, baromira irigyeltem, pedig o is mindent megtett, hogy hizzon. Iszonyatos mennyisegeket evett mindenbol, de nem hizott. Az o anyagcsereje is gyors volt.

Aztan ferjhez ment, es utana - lass csodat, felszedett jo par kg-t, minden erofeszites nelkul, es azota nem gizda (mar bocs a kifejezesert).

2008. júl. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!