13 éves lány vagyok,167 cm és 68 kg. Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Mindig is kövér gyerek voltam. Főként a combomon és a hasamon (úszógumi) van sok zsír, de alapvetően mindenhol. Mostanra már nagyon elegem van belőle és szeretnék változtatni a testemen. Hogyan csináljam? Hogyan tudnék lefogyni? Légyszíves segítsen valaki, akinek van tapasztalata és esetleg tudna nekem segíteni, hogy hogyan tornázzak itthon. Meg ilyesmi.2013. szept. 13. 13:35
1/7 anonim válasza:
Kenyér helyett zöldséget kell enned.
Sok zöldséget, húst, semmi cukrozott ételt, lisztes ételt, tejterméket.
A rizs, tészta, krumpli szintén csak értelmetlen töltelék kaják zöldségek helyett, valójában salátát, uborkát, tököt, hagymát, céklát ... stb. kellene enni, és persze ki mennyi húst szeret (tojás, hal, sertés zsírosabb, kevésbé zsíros izomszövetei, belső szervek..).
Gombák, olajos magok is mehetnek, utóbbiból igazán nem kell sok.. mint ahogy gyümölcsből is: inkább fogyás után.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Megpróbálom betartani amiket írtál.
2013. szept. 13. 13:58
3/7 anonim válasza:
Ne szomorodj el.Táplálkozz egészségesen és mozogj többet.De valakinek igy sem sikerül. Tapasztalatból beszélek.De megtanultam magam elfogadni ahogyan vagyok.Sok sikert.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. szept. 13. 14:55
5/7 anonim válasza:
Amiket írtam, az egyik legmagasabb szintű ÁLTALÁNOS táplálkozási ajánlás, gyakorlatilag mindenkire igaz, mindenkinek jó, mindenki tud fogyni tőle..
Nem azt jelenti, hogy gyógytornákat, személyre szabott kezeléseket is helyettesíti..
6/7 anonim válasza:
Legyél vega. Sportolj is napi rendszerességgel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!