Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta mellett nincs izomépítés...

Diéta mellett nincs izomépítés. Tudom, értem. DE akkor mit érzek, valaki meg tudja mondani?

Figyelt kérdés
Diétázom, fogyok. Heti 4x végzek aerob edzést és heti 2x callaneticsezem. Ekkor nyilván érzem, hogy szépen dolgoznak az izmaim, mindenfelé. De nem is ez a lényeg, hanem hogy a hétköznapi tevékenységek közben ha mondjuk leguggolok, akkor érzem, ahogy dolgozik a farizmom. Tehát akkor csak edződnek, erősödnek, mert mielőtt edzésbe nem kezdtem ilyet nem érez az ember...és ez nem izomláz persze. Szóval erősödik a meglévő izom, vagy mi zajlik ilyenkor?

2013. szept. 12. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha korábban edzetlen voltál vagy sok a zsír, akkor elképzelhető izomépítés, de egy szint után már csak max megtartani lehet, miközben fogysz.
2013. szept. 12. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
"ha leguggolsz és érzed, hogy dolgozik az izom" képzeld el mi lenne ha nem éreznéd, nyilván érzed, mert van izmod. :D
2013. szept. 15. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem, nem éreztem, hogy feszül előtte az izmom, csak mióta edzésben vagyok...

Pedig nyilván előtte is volt egy minimális izomzatom. De valóban az is tény, hogy nagyon edzetlen voltam, mint ahogy 1. válaszoló írta.

A kérdés lényege az, hogy ha feltételezzük, hogy nincs izomépítés diéta mellett, akkor a meglévő izom erősödik, és azért érzi jobban az ember, vagy erősödésre adott izom egyáltalán képes-e, vagy izomtömeg növelésével érhető el az, hogy erősebben dolgozzon az izomzat? Érti valaki, mire gondolok? :D

2013. szept. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!